Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася позачергова 44 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася позачергова 44 сесія Южноукраїнської міської ради

             3 грудня у малій залі  палацу культури «Енергетик» відбулася позачергова 44 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського.

            В роботі сесії взяли участь депутати міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, депутати обласної ради Віссаріон Кім, Володимир Фукс, в.о. генерального директора ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» Вячеслав Кузнєцов, перший заступник міського голови Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков та Ярослава Нікітіна, керуючий справами Юрій Телятник, керівники підприємств, установ та організацій міста, члени виконавчого комітету,  представники громадської ради при міському голові, заступники міського голови, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, представники засобів масової інформації та громадськість міста. 

            З метою розгляду суспільно-політичної ситуації в Україні, що склалася після самміту Східного партнерства, необхідністю її стабілізації, міська рада прийняла рішення «Про  суспільно-політичну ситуацію в державі».

            Депутати міської ради схвалили текст звернення до жителів міста Южноукраїнська.          

Шановні южноукраїнці! 

 Звертаємося до вас у зв'язку з подіями останніх декількох днів. Сьогодні весь український народ завдяки телевізійним каналам та інтернет-ресурсам спостерігає за подіями у столиці нашої держави - місті Києві. Мирні акції, на яких люди висловлювали свою позицію, провокатори перетворили на конфлікти і зіткнення.

Президент України Віктор Янукович дав оцінку подіям, які сталися в столиці, і винні понесуть покарання за всією суворістю законів України. Президент у зверненні до українського народу підтвердив, що ми єдині у виборі нашого спільного європейського майбутнього.

Але ніхто не має права безкарно порушувати громадський порядок, здійснювати агресивні дії стосовно представників правоохоронних органів, захоплювати адміністративні будівлі. Якщо такі дії оперативно не будуть зупинені, Україна зануриться в хаос, життя і безпека наших громадян опиняться під реальною загрозою. Ми не маємо права допустити цього.

Діяльність деструктивних сил, які стягнули до Києва своїх прихильників і паралізували життя столиці, повинна бути негайно припинена, а владі необхідно вжити всіх доступних заходів для відновлення громадського порядку.

Сьогодні всі зусилля влади повинні бути спрямованими на зміцнення економіки України, покращення життя людей.

У свою чергу, ми, жителі Южноукраїнська -  міста супутника атомної електростанції, повинні зробити все можливе, щоб нічого подібного в нашому місті не відбулося.

Закликаємо всіх  відкласти політичні розбіжності і об'єднатися навколо ідеї українського народу бути цивілізованою європейською країною розвиненої демократії.

Життя і здоров'я наших дітей - дорожче будь-яких політичних гасел. Закликаємо не йти на поводу у тиххто штовхає до конфліктів і порушення закону, проявити витриманість і продемонструвати дійсно європейські цінності - взаємоповагу, верховенство закону, розсудливість.

Віримо у вашу мудрість та готовність до спільної роботи заради нашого європейського майбутнього.

 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...