Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки акції «Милосердя»
AA

Підсумки акції «Милосердя»

З 1вересня до 1грудня в місті проходила акція «Милосердя», метою якої є поліпшення стану найбільш вразливих верств населення та надання їм необхідної допомоги.

Під час проведення акції Южноукраїнською міською організацією Товариства Червоного Хреста активно велася робота по збору продуктів харчування, засобів гігієни, медикаментів, одягу, взуття для надання адресної допомоги малозабезпеченим людям похилого віку, інвалідам. Активну участь у проведенні заходів взяли Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Управління праці та соціального захисту населення, працівники АЕС,приватні підприємці, учні та небайдужі жителі міста. 

 Заходи, проведені у рамках Всеукраїнської акції «Милосердя» в навчальних закладах міста ,стали для школярів  справжніми уроками людяності та чуйності. Приємно відмітити, що в цьогорічній акції взяли участь всі загальноосвітні заклади. Діти приносили і продукти харчування,  і миючі засоби, одяг, взуття, кошти.

Загальними зусиллями вдалося зібрати продуктів харчування на  1757 гривень, миючих засобів на  250    гривень, одягу та взуття  на   13005   гривень.

Надано допомоги :  

35 продовольчих наборів отримали  підопічні патронажної служби Червоного Хреста ( одинокі, інваліди,хронічно хворі ) , засоби гігієни на 250грн. отримали 20 дітей, студентів машино-будівного ліцею із малозабезпечених родин та сироти, одяг та взуття отримали  121чоловік .  Не залишилися без уваги червонохрестівців і безхатченки: для них працював банк одягу. До всього -  надали грошову допомогу 2 особам ( інваліду 1групи та одинокій, хронічно хворій  вдові).

 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...