Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 25-30 листопада 2013 року
AA

Підсумки тижня: 25-30 листопада 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору. Виконано приєднання відремонтованої ділянки колектору до діючого напірного каналізаційного колектору. Виконано ремонт п’яти під’їздів, ведуться ремонтні роботи у шостому  під’їзді житлового будинку по вул. Миру, 16. Завершено капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр. Леніна, 27. Виконуються роботи по обрізці сухостійних дерев та сухого гілля  у І та ІІ мікрорайонах міста. 28.11.2013 відбулася нарада з питань погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню.

28.11.2013 прийняли участь у командно-штабному навчанні за темою: «Управління діями органів управління та силами Южноукраїнської міської ланки цивільного захисту Миколаївської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту України».

 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі і покрівлі балконних козирків – 166 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів, 12; 26; 29; 33; пр. Комуністичний, 2; вул. Енергобудівників, 3; б-р Шевченка, 5; 8.Силами КП ЖЕО виконано капітальний ремонт 3-х одиниць ліфтів за адресами пр. Леніна, 31 п.4 і пр. Леніна, 4 п.3; вул. Енергобудівників, 15 п.4 (за бюджетні кошти). Технічне  обслуговування –  91 ліфт.Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 17 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 2 одиниці (пр. Леніна, 19 п.1; вул. Дружби Народів, 42 п.9) Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 40 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 85 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 170 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 12 ж/будинків (пр. Леніна, 1; 26; 18; вул. Дружби народів, 35; 31Б; вул. Миру, 4; вул. Набережна Енергетиків, 35; 49; б-р Курчатова, 7; вул. Енергобудівників, 2; пр. Комуністичний, 7; вул. Комсомольська, 3); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 592 стояки. Виконано ремонт 1 лавки, ремонт 1 од. МАФ за адресами б-р Шевченка, 3; 10; фарбування лавок в кількості 5-ти одиниць за адресами вул. Дружби Народів, 18; пр. Леніна, 1; 2; 4; пр. Комуністичний, 7.  Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлового будинку за адресою пр. Леніна, 14 п.8.

Виконано фарбування підлоги в машинних приміщеннях ліфтів житлових будинків за адресами пр. Леніна, 14 п.9; пр. Леніна, 12 п.1, 2, 3, 5. Виконано оштукатурювання цементним розчином поріжків біля ліфтів житлових будинків за адресами вул. Набережна Енергетиків, 23; 49; пр. Комуністичний, 2.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

26.11.13р. в 8-00 год.  відбулося відключення холодного водопостачання міста Южноукраїнськ, з 8-30 год. відбулося  відключення  теплорозподільчих пунктів по гарячому водопостачанню. Виконані роботи по переврізанню напірного колектору.

27.11.2013 р. з 10-00 до 20-00  відбулося відключення  холодного водопостачання 1-го мікрорайону  в зв'язку з усуненням пориву трубопроводу по вул. Дружби Народів.

Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 7  підпорів  на каналізаційних мережах. Виконаний  поточний ремонт  обладнання  каналізаційно-насосної станції КНС-2 (дробарка). Виконується капітальний ремонт на трубопроводах самострумного колектору господарчо-побутової каналізації по вул. Набережна Енергетиків та закінчуються роботи на напірному колекторі господарчо-побутової каналізації від каналізаційної насосної станції КНС-3 до стадіону „Олімп”, та від стадіону „Олімп” до УкрТатНафти. Для надійної та довгострокової експлуатації застосовується поліетиленовий трубопровід.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Ремонт контейнерів задля сміття – 14 шт. Ремонт лавки (сквер №2) – 1 шт. Вантаження та вивіз листя (вул. Дружби Народів, Сквер №2, Сквер №1, вул. Мира, б-р Курчатова, б-р Шкільний, вул. Паркова, паркова зона «Олімп», вул. Енергобудівників, вул. Набережна Енергетиків, пр. Леніна, б-р Шевченко) – 20м3.

Ділянка озеленення:

Вантаження та вивіз сухих гілок дерев - 3 причепи. Обрізка сухих гілок дерев (вул. Дружби Народів 18, 20, 22). Валка сухостою (по акту № 48, 62, 64) – 29 дерев. Обрізання самосійних дерев (пр. Леніна, м-н «Панорама»).

Энергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Відновлення світильників (меморіальний комплекс) – 4шт. Перевірка та ревізія пускової апаратури. Ревізія магнітного контактора нічного режиму та ілюмінації на «міську ялинку».

 

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Проведено (обстежень) перевірок – 7. Оформлено приписів (попереджень) – 2. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 6. Проведено бесід – 14. Підготовлено пропозицій – 0.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень.Робота на виконання плану заходів щодо усунення недоліківНа громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 6 громадян. Участь у роботі адміністративної та альтернативної комісій. Участь у 5 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Надано методичну допомогу 4 об'єктам цивільного захисту міста. Проведено перевірку 6 осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем їх мешкання. Проведено 1 засідання ради громадськості на ГПОП. Підготовка та проведення командно-штабних навчань служб цивільного захисту міста. Підготовка угоди про технічне обслуговування системи оповіщення на 2014 рік. Підготовка розпоряджень міського голови "Про затвердження персонального складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради". Підготовлено проект рішення виконавчого комітету про бронювання військовозобов’язаних.

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідані 43 сімей та 45 осіб. За карткою отримувача послуг надано 500 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 295; особам - 205.

Під соціальний супровід взято 1 сім’ю, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Протягом тижня  в закладах освіти міста проведено 5 занять з елементами тренінгу  в рамках проведення акції «16 днів проти насильства» та національної кампанії «Стоп насильству!»

27 листопада в сесійній залі засідань Южноукраїнської міської ради проведено лекцію для дорослих за темою: «ВІЛ/СНІД: знати, щоб жити».

28 листопада в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, за ініціативи ЮМЦСССДМ, під головуванням заступника міського голови Ярослави Нікітіної проведено  робочу нараду з представниками ДЗ СМСЧ-2, суб’єктів соціальної роботи та громади щодо  профілактики захворювання на ВІЛ/СНІД у місті.

28 листопада на  площі біля Южноукраїнського професійного машинобудівного ліцею проведено флешмоб до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом.

29 листопада фахівці із соціальної роботи ЮМЦСССДМ на вулицях міста розповсюджували  інформаційних матеріалів щодо профілактики захворювання на ВІЛ/СНІД.

 

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:

З 22.07.2013 ведуться роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.

23.11.2013 - Відбулася олімпіада з російської мови та літератури у Гімназії №1.

24.11.2013 - Відбулася олімпіада з хімії. Проведено міський  конкурс знавців української мови ім. П.Яцика (3-11 класи).

25.11.2013 - Проходив місячник знань безпеки правил життєдіяльності. Затверджено заходи по взаємодії управління освіти з центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді щодо роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах.

26.11.2013 - Узагальнено інформацію про заходи, проведенні у закладах освіти щодо профілактики поширення ВІЛ-СНІДу. Надано інформацію у виконавчий комітет міської ради «Про заходи з Календаря добрих справ» та на сайт «Про виконання заходів щодо відзначення 80-х роковин Голодомору».

27.11.2013 - Проведено міський семінар учителів фізичної культури, трудового навчання та захисту  Вітчизни на базі ЮЗШ №4. Узагальнено інформацію про заходи щодо виконання концепції реалізації державної політики у сфері інформування та налагодження комунікації з громадськістю з актуальних питань європейської інтеграції України, що проведено у ЗНЗ міста.

28.11.2013 - Проведено навчальний семінар для соціальних педагогів закладів освіти на тему «Знаходимо спільну мову з батьками» на базі ЦРД «Гармонія». Проведено міський семінар учителів математики на базі ЮЗШ №4. Прийняли участь у нараді з питань профілактики ВІЛ-СНІДу. Проведено засідання  координаційної ради з питань захисту інтелектуальної власності.

29.11.2013 - Проведено загально міський фестиваль учнівської творчості на базі ЮЗШ №2. Пройшло засідання педагогічного кафе для вихователів на базі ДНЗ №6.

Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.

 

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 9 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 1 порушення. Прийнято 10 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 27 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. Проведено спільний рейд з представниками Державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України в Миколаївській області, міського управління МВС України з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи серед самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, хто потребує соціальної підтримки, щодо попередження пожеж та загибелі протягом осіннє-зимового періоду. 27 осіб отримали  інформаційні листівки, 4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113  громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб пройшли оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».       

27 листопада вихованці відділення соціальної реабілітації дітей - інвалідів благодійно подивилися виставу Київського лялькового театру.

27 листопада прийнято участь у засіданні сесії Южноукраїнської міської ради.

28 листопада відвідали сім’ю, в якій виховується дитина з обмеженими фізичними можливостями.

З метою перевірки надання медичних та соціальних послуг особам, які знаходяться в соціальних палатах, 28 листопада відвідали Державний заклад «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України».

29 листопада проведено комісію з питань альтернативної (невійськової) служби.

           

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Прийняли участь у 3 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  14 громадян на особистих прийомах. Відвідані 12 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведений рейд з профілактики бездоглядності та правопорушень серед дітей, недопущення продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям. Відвіданий 1 неповнолітній, засуджений до покарання без позбавлення волі. Відпрацьовано 3 листи щодо захисту прав дітей. Прийняли участь у правових лекторіях для батьків учнів ЗОШ №1, №2. Прийняли участь у лекції щодо профілактики ВІЛ/СНІД. У КЗ ЦСПРД проведено захід присвячений пам’яті жертвам голодомору.

 

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 8. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 10. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень сесії – 1, проекти рішень виконавчого комітету – 4. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 6 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки - надано 1 умови.

26.11.2013 - проведено засідання архітектурно-містобудівної ради.

 

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 4 листів; надано консультацій –12. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договори оренди земельної ділянки – 3, угода про дострокове розірвання договору оренди – 1 шт, угода про зміну процентної ставки – 3 шт, угода на подовження терміну оренди земельної ділянки – 5 шт, угода про подовження договору сервітуту - 1. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - підготовлено 7 актів та розрахунків по відшкодуванню збитків. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – 4проектів рішень сесії. Участь у роботі засідання 43 сесії міської ради – прийнято 6 рішень. Комісія з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності в сфері оцінки земель та виконавця робіт із землеустрою - рзглянуто 5 конкурсних пропозицій.

 

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Організовано поздоровлення 20-річного ювілею зразкового театру естрадної пісні «Галатея». В  рамках акції «16 днів проти насильства» проведено круглий стіл щодо протидії насильства в сім’ях. До управління молоді, спорту та культури надійшло 1 повідомлення про вчинення насильства в сім’ї, спеціалістами проведено роботу та надано послуги відповідно до їх потреб. Спеціалістами відділу молоді та спорту надано 1 консультацію з питань програми Молодіжного кредитування. В комунальному закладі культури – музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» триває пересувна виставка плакатів Українського інституту національної пам’яті «Ми звинувачуємо! Голодомор 1932-1933 років геноцид українського народу», присвячену 80-им роковинам Голодомору 1932 1933 років в Україні. Протягом тижня відділом молоді та спорту управління молоді, спорту та культури видано 3 посвідчення  багатодітній сім’ї,  з них: 1 – батькам та  2 - дітям. Продовжується робота з підготовки та проведення Всеукраїнського тижня права.Поводиться збір документів кандидатів на стипендію міського голови  «Обдарованість» в галузі спорту та культури. Наказом відділу з питань фізичної культури і спорту Миколаївської обласної державної адміністрації від 28.11.2013 р. № 431 комунальному закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» підтверджено першу категорію. Адміністрацією комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» ведеться підготовка річного звіту про роботу закладу протягом 2013 року.

 

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:

Надано консультації на 3 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав. 26.11.2013 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

26.11.2013 здійснено моніторинг цін на хліб.

27.11.2013 приймали участь у рейдовій перевірці комісії з легалізації зайнятості населення.

Надіслано листа до Южноукраїнського міськрайонного Управління Головного управління Держсанепідслужби у Миколаївській області щодо здійснення ними перевірки їдальні ТК «Український двір» на предмет дотримання санітарних вимог. Проводиться підготовка до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності  територіальної громади міста  Южноукраїнська. Організовано проведення засідання з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватися в оренду. Комісійно здійснено шість візуальних оглядів орендованого майна комунальної форми власності щодо виконання  умов договору оренди орендарем без втручання в господарську діяльність орендаря. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Проводились організаційно - правові заходи щодо придбання квартир.

Здійснюється обстеження квартир на виконання прозпорядження міського голови від 08.10.2013 №266-р про що складено відповідні акти обстеження. Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризаціїї комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради. Здійснюється підготовка інформації щодо виконання рішень Южноукраїнської міської ради та рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. На виконання протокольного доручення від 29.10.2013 № 5 засідання колегії Миколаївської обласної державної адміністрації підготовлено та направлено інформацію до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА. Проводиться аналіз показників соціально-економічного розвитку м. Южноукраїнська за січень-жовтень 2013 року. Проводилась робота щодо можливості відкриття єдиного розрахункового центру в місті Южноукраїнську. Направлено листи Надзвичайним та Повноважним послам в Україні з метою популяризації інвестиційної привабливості міста Южноукраїнська та залучення іноземних інвестицій. Проводилась перевірка проектів штатних  розкладів комунальних підприємств.

 

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 22.11.2013 – 28.11.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1689,5 тис. грн., в тому числі до загального фонду 1664,2 тис. грн., до спеціального фонду 25,3 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 923,0 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 164,4 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 4002,8 тис. грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 2519,8 тис. грн., енергоносії – 564,0 тис. грн., продукти харчування – 436,4 тис. грн., медикаменти - 6,1 тис. грн. Також профінансовано 476,5 тис. грн. на: послуги зв’язку, банку, Інтернету, системи «Ліга», придбання бензину, офісних крісел, канцтоварів, оргтехніки, матеріальна та одноразова допомога по рішенню МВК, оплату житлово-комунальних послуг, електроенергії та абонентської плати почесних громадян міста, медикаменти для учасників ВВВ, дітей-інвалідів, хворих на туберкульоз та цукровий діабет, допомогу на  поховання, безкоштовне зубопротезування , комунальні послуги інвалідам по зору та УБД, за виконані роботи по благоустрою міста, встановлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях, встановлення критих зупинок, оплату стартового внеску для участі у Чемпіонаті України з футзалу, придбання системного блоку, виконані роботи по капітальному ремонту покрівлі житлового будинку по пр. Леніна, 27 (п.2-5). За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 533,9 тис. грн. на: житлово-комунальні послуги окремим категоріям громадян, виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим, при народженні дитини, допомога по догляду за дитиною віком до 3-х років, одиноким матерям, допомоги дітям-інвалідам,  пільговий проїзд залізничним та автомобільним транспортом окремій категорії громадян, медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок катастрофи на ЧАЕС, виконання робіт по ямковому ремонту доріг, поточний ремонт системи каналізації з гідродинамічним  очищенням ЗОШ №2. До державного бюджету вилучено 216,2 тис. грн.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...