Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 43 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 43 сесія Южноукраїнської міської ради

 27 листопада у великій залі  засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 43 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 27 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Ярослава Нікітіна та Дмитро Судаков, керуючий справами Юрій Телятник, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

Міською радою затверджено міську соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2014-2017 роки, міську комплексну програму розвитку культури, фізичної  культури, спорту та туризму в місті Южноукраїнську на 2014-2018 роки та Регламент Центру надання адміністративних  послуг міста Южноукраїнська.

Внесено зміни до  комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в м.Южноукраїнську на 2011-2015 роки, до бюджету міста Южноукраїнська на 2013 рік та доповнення до міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки.

Для забезпечення  житлом  громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи прийнято рішення «Про придбання житла окремим категоріям громадян».

Також, прийняті рішення про приватизацію житла, зміну поштових адрес, розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та  з питань врегулювання земельних відносин в місті.

 

 

Читайте також

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого стрільця 1 десан...

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...