Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Особистий прийом громадян міським головою
AA

Особистий прийом громадян міським головою

Започаткувавши проект «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович поставив завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання, озвучене громадянами. І це стосується не лише звернень, що надійшли в рамках проекту, а й всієї системи зворотного зв’язку між громадянами та владою. Президент наголошує на необхідності модернізації системи роботи зі зверненнями.

 Так, 21 листопада відбувся особистий прийом громадян міським головою Євгеном Квасневським. До міського голови звернулися громадяни міста з питаннями, які стосувалися покращення житлових умов, щодо переведення дільниці внутрішньодомових мереж з КП «ЖЕО» в КП «ТВКГ». Працівників КП «ЖЕО» цікавило чи відбудуться зміни у зв’язку з таким переведенням в  заробітній платні, матеріалах, з якими вони працюють, чи залишиться той же начальник і чи буде скорочення кількості працюючих. На прийомі були присутні начальники комунальних підприємств «ЖЕО» і «ТВКГ», які надали всю інформацію з приводу даних питань та запевнили, що зміни відбудуться мінімальні та незначні, які майже не вплинуть на роботу та надання таких послуг, як обслуговування внутрішньодомових мереж будинків нашого міста. На прийомі також були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Ярослава Нікітіна та Дмитро Судаков, начальник юридичної служби Олена Борисенко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Сергій Зворигін. Громадяни отримали всю необхідну інформацію та рекомендації стосовно існуючих питань.

Читайте також

Про соціальні виплати

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує територіальну громаду...

Перелік вакантних посад, які за інформацією роботодавців, наявні в м.Южноукраїнську станом на 13.05.2024:

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 13.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 13 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...