Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Заробітна плата працівників міста Южноукраїнська за січень–вересень 2013 року
AA

Заробітна плата працівників міста Южноукраїнська за січень–вересень 2013 року

 За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, середньооблікова кількість штатних працівників на підприємствах та їх відокремлених підрозділах з кількістю найманих працівників 10 осіб і більше, за січень–вересень 2013 року складала 11980 осіб, що на 0,1% менше, ніж за відповідний період 2012 року. Середньооблікова кількість штатних працівників по місту становила 5,2% від кількості штатних працівників по Миколаївській області.

Cередньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника за січень–вересень 2013 року складала 6418,69 грн. та у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року збільшилась на 14,9%. Рівень заробітної плати по місту перевищував у 5,6 раза законодавчо встановлені державні соціальні гарантії (мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум для працездатної особи – 1147,00 грн.) та в 2,1 раза середній показник по Миколаївській області (3046,39 грн.).

На деяких підприємствах міста у січні–вересні 2013 року наймані працівники працювали в умовах вимушеної неповної зайнятості. Кількість працівників, які з економічних причин працювали у режимі неповного робочого дня (тижня) становила 687 осіб, або 5,7% середньооблікової кількості штатних працівників. Водночас, відпустки без збереження заробітної плати (на період припинення виконання робіт) адміністрації підприємств не надавали.  

Читайте також

Про соціальні виплати

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує територіальну громаду...

Перелік вакантних посад, які за інформацією роботодавців, наявні в м.Южноукраїнську станом на 13.05.2024:

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 13.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 13 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...