Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 11-17 листопада 2013 року
AA

Підсумки тижня: 11-17 листопада 2013 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору від КНС-3 до стадіону «Олімп». Завершено роботи з вуличного освітлення по вул. Молодіжній. Виконано  ремонт першого та другого під’їздів, виконується ремонт третього, четвертого та п’ятого під’їздів житлового будинку по вул. Миру, 16. Проводиться капітальний ремонт покрівлі житлового будинку №27 по проспекту Леніна. Проведено моніторинг наповненості автостоянок в місті, інформація надана до ЗМІ.
 
Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі і покрівлі балконних козирків – 408 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів, 14;15; 16; 22; 40; 46; 50; б-р Шевченка, 3; 12; б-р Цвіточний, 2; 3;  
б-р Курчатова, 7. Поточний ремонт швів стінових панелей – 22 м.п. на житлових будинках по вул. Дружби Народів, 6; 16. Силами КП ЖЕО розпочато виконання капітального ремонту 3-х одиниць ліфтів за адресами пр. Леніна, 31 п.4 і пр. Леніна, 4 п.3; вул. Енергобудівників, 15 п.4 (за бюджетні кошти). Технічне  обслуговування –  23 ліфти. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 13 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 44 ж/будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 88 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 81 одиниця, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 11 ж/будинків (пр. Леніна,  7; 26; вул. Дружби народів, 52; 56; вул. Енергобудівників, 3; 7; пр. Комуністичний, 5; вул. Миру, 10; вул. Набережна Енергетиків, 19; 15; вул. Молодіжна, 7А); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 178 стояків. Виконано ремонт лавок в кількості 9-ти одиниць, ремонт МАФ в кількості 3-х одиниць за адресами б-р Шевченка, 8; вул. Молодіжна, 15; пр. Леніна, 4; вул. Дружби Народів, 29; пр. Комуністичний, 7; вул. Набережна Енергетиків, 47; 49; фарбування лавок в кількості 20-ти одиниць за адресами вул. Дружби Народів, 42; 52; б-р Цвіточний, 1; 3; вул. Енергобудівників, 11; 17; Комуністичний, 10; вул. Молодіжна, 15. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків і в машинних приміщеннях за адресами вул. Дружби Народів, 6; пр. Леніна, 18; пр. Комуністичний, 8; б-р Шевченка, 8. Замінено лінолеум в кабінах ліфтів житлових будинків за адресами пр. Леніна,31 п.3; вул. Миру, 8 п.4. Виконано оштукатурювання цементним розчином поріжків біля ліфтів і апаратів виклику ліфтів житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 15; 1; пр. Комуністичний, 5; 7; пр. Леніна, 1; б-р Курчатова, 2; вул. Набережна Енергетиків, 3; 7.
 
Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
12.11.13 р. з 9-30 до 13-55, 13.11.13 р. з 9-00 до 11–15 та 14.11.2013 р. з 15-20 до 18-25  відбулося відключення теплопостачання  та гарячого водопостачання  на теплорозподільчому пункті ТРП-ПТУ  в зв'язку з ремонтними роботами запірної арматури та заміною насосного агрегата на більш продуктивний для отримання покращення якості надавання послуг з опалення. 
Усунений свищ трубопроводу гарячого  водопостачання в районі житлового будинку по вул. Набережної Енергетиків, 35. Усунений свищ трубопроводу гарячого  водопостачання в районі гуртожитка № 9. Усунений свищ трубопроводу гарячого  водопостачання в районі дитячого садка № 8. Ведуться роботи з усунення свищу на трубопроводі прямої мережної води в теплорозподільчому пункті  ТРП-6. Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 8  підпорів  на каналізаційних мережах. Виконаний  поточний ремонт  обладнання теплорозподільчого пункту ТРП-2 (насоси гарячої води), каналізаційно-насосної станції КНС-3 (насосні агрегати). Виконується капітальний ремонт на трубопроводах самострумного колектору господарчо-побутової каналізації по вул. Набережна Енергетиків та на напірному колекторі господарчо-побутової каналізації від каналізаційної насосної станції КНС-3 до стадіону „Олімп”, та від стадіону „Олімп” до УкрТатНафти. Для надійної та довгострокової експлуатації застосовується поліетиленовий трубопровід.
 
Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
прибирання міста: згідно періодичності;
вивезення сміття: згідно періодичності.
Демонтаж пішохідного переходу (пр. Леніна). Ремонт лавок біля аптеки «Ліки України» - 2 шт. Ремонт та реставрація дорожніх знаків – 25шт. Вирівнювання та окраска стійок під дорожні знаки—20шт. Прибирання газонів, парка, скверів, уздовж доріг від листя. Вантаження та вивіз листя (вул. Дружби Народів, Сквер №2, вул. Енергобудівників, паркова зона «Олімп») – 108м3.
Ділянка озеленення:
Штикування роз  (паркова зона «Олімп») – 595 м2. Обрізка сухих гілок дерев (пр. Леніна, 2, вул. Миру, 12) – 32дерева. Вантаження та вивіз сухих гілок дерев – 3 причепа.
Энергоділянка:
Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Перевірка кабельної лінії. Регулювання реле часу. Заміна ламп вуличного освітлення (пр. Комуністичний, б-р Цвіточний, б-р Шкільний, б-р Курчатова, вул. Дружби Народів, вул. Енергобудівників, Меморіальний комплекс)—33шт.
 
Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська: 
Проведено (обстежень) перевірок – 6. Оформлено приписів (попереджень) – 2. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 6. Проведено бесід – 16. Підготовлено пропозицій – 0.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради
 
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадян. Участь у роботі адміністративної комісії. Участь у 6 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Надано методичну допомогу 5 об'єктам цивільного захисту міста. Підготовка та погодження проекту міської цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2017 роки. Проведено перевірку 9 осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем їх мешкання. Проведено 1 засідання ради громадськості на ГПОП. Виконання інших доручень загального характеру. Підготовка та погодження плану проведення командно-штабних навчань служб цивільного захисту міста в ГУ ДСНС України в Миколаївській області. Підготовка розпоряджень міського голови "Про затвердження персонального складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради" та "Про затвердження персонального складу евакуаційної комісії міста Южноукраїнська". Підготовка, погодження та розміщення на офіційному сайті проекту рішення виконавчого комітету міської ради "Про погодження міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2017 роки". Участь у заняттях з керівним складом та посадовими особами місцевих органів виконавчої влади та органів міського самоврядування на базі ПрАТ "Фрост" у місті Миколаєві.
 
Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідані 56 сімей та 13 осіб. За карткою отримувача послуг надано 492 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 388; особам - 104. 
11 листопада, в рамках Національної кампанії «Стоп насильству!», розпочато традиційну щорічну акцію «16 днів проти насильства». Проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Попередження насильства та жорстокості в молодіжному середовищі» зі студентами II курсу Южноукраїнського професійного машинобудівного ліцею. На занятті йшла мова про природу жорстокості та засоби конструктивної взаємодії. 
13 листопада директор Центру провела зустріч з особами похилого віку, які відпочивають у  комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» з метою забезпечення реалізації плану заходів із проведення інформаційно-просвітницької кампанії, спрямованої на поширення серед населення міста інформації про роль та місце фахівця із соціальної роботи у громаді, їх функції та пріоритети діяльності. У ході зустрічі розглядалися питання стосовно роботи та послуг, які надаються Центром, про державні соціальні гарантії для осіб похилого віку, приділялась  увага  причинам виникнення сімейних конфліктів при зіткненні інтересів «різних поколінь». 
13-14 листопада фахівці Центру провели заняття з елементами тренінгу в навчальних закладах міста до Міжнародного дня толерантності для учнів 6-9 класів за темами «Дружба у колективі. Я і колектив», «Толерантність врятує світ», «Взаємостосунки в колективі».
14 листопада у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося чергове заняття групи взаємопідтримки батьків, які виховують дітей з функціональними обмеженнями.  
 
Управління освіти Южноукраїнської міської ради:
 
З 22.07.2013 ведуться роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.
З 23.09.2013 ведуться ремонтні роботи двох майстерень у ЮЗШ № 3.
З  07.11.2013 по 08.11.2013 брали участь у VII-й міжнародній науково-практичній конференції з питань національно-патріотичного виховання (м. Запоріжжя).
З 11.11.2013 по 15.11.2013 проведено конкурс «Вчитель року».
З 11.11.2013 по 15.11.2013 розпочато проведення моніторингу  якості освіти учнів 5-х та 10-х класів. Розпочато атестацію навчальних закладів – гімназія  №1. Розпочато перевірку стану викладання предмету «Етика» у загальноосвітніх навчальних закладах.
11.11.2013 - Підведені підсумки щорічного міського конкурсу «Гарячі страви щодня споживайте – та про міцне здоров'я дбайте». 
12.11.2013 - Проведено засідання методичної комісії вчителів «Основи здоров'я» ЮЗШ №1. 
13.11.2013 - Миколаївській обласній  раді надані проекти на обласний щорічний конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Проведено круглий стіл «Україна та ЄС» на базі ЮЗШ №3 за участю слухачів МАН та представників органів місцевого самоврядування. Відбулась ярмарка професій  в ПК «Енергетик».
14.11.2013 - Підведені підсумки конкурсу «Розкрилля душі» на базі ЮЗШ №4. В рамках обласної спартакіади школярів проведено змагання із шахів (на базі ЮЗШ №1). Надано інформацію у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації про заходи до медіа плану.
15.11.2013 - Організовано Всеукраїнський семінар-практикум для керівників вокального та хорового жанрів на базі обласного Будинку художньої творчості. У семінарі взяли участь учасники «Народного художнього колективу» вокального ансамблю «Адажіо» (гімназія №1, керівник ансамблю Янкул Л.В.). Проведено моніторинг  якості знань з української мови 11 класів ЮЗШ №3. Узагальнено інформацію щодо впровадження  у  навчальних закладах програми «Усвідомлене батьківство».Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.
 
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 4 автоперевізника, виявлено 2 порушення. Прийнято 19 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 32 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. Проведено спільний рейд з представниками цивільного захисту Держтехногенбезпеки,  ЖЕД №3 з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи серед самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, хто потребує соціальної підтримки, щодо попередження пожеж та загибелі протягом осіннє-зимового періоду. 21 особа отримала інформаційну листівку. 4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. надано соціально-побутових послуг 113  громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноураїнська». 25 осіб з 01.11.13 проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноураїнська».
Напередодні Міжнародного дня інвалідів, 12 листопада, відвідали сім’ю, в якій виховується дитина з обмеженими фізичними можливостями. 
12 листопада проведено засідання комісії з питань надання допомоги з міського бюджету громадянам міста у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг.
14 листопада проведено засідання консультативно-дорадчого органу (колегії).
15 листопада проведено кущовий семінар з питань соціального захисту осіб, які постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС.
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:
 
Прийняли участь у 4 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  14 громадян на особистих прийомах. Ппідготовлений  висновок про позбавлення батьківських прав. Підготовлені 14 проекти рішень виконавчого комітету. Проведено засідання комісії з прав захисту дитини.
 
Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:
 
Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 6; інші листи – 8. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 8. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень сесії – 1, проекти рішень виконавчого комітету – 3. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 7 громадян. 
 
Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:
 
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 21 листів; надано консультацій –12. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договори оренди земельної ділянки – 3. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - gідготовлено 5 актів та розрахунків по відшкодуванню збитків. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – 6 проектів рішень сесії .
 
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:
 
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.
У комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей», «Міська бібліотека для дорослих» оформлено перегляди літератури до Дня пам’яті жертв голодомору.  Підготовлені заходи до 80-роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні. У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плавання. Готується проект брендінгу міста Южноукраїнська.  Протягом тижня відділом молоді видано 14 посвідчень  багатодітним сім’ям,  з них: 5 батькам та 9 дітям. Двом творчо-обдарованим дітям надано путівки до МДЦ «Артек». Протягом тижня одне консультування щодо присвоєння статусу мати-героїня. Відбувся шаховий турнір серед учнів шкіл.
 
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:
 
Надано консультації на   2 усних  та 1 у телефонному режимі звернення від споживачів   з питань захисту їх прав.
12.11.2013 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
14.11.2013 приймали участь у комісії з довготривалого безробіття у Южноукраїнському  міському центру зайнятості населення.
Підготовлено проект рішення  виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради про організацію до новорічного ярмарку.
15.11.2013 приймали участь у рейдовій перевірці комісії з легалізації зайнятості населення. 
Проводиться підготовка до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності  територіальної громади міста  Южноукраїнська. Зведення щоквартальних звітів. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Ведеться робота з реєстраційною службою. Проводились організаційно-правові заходи щодо обміну та придбання квартир. Здійснюється обстеження квартир на виконання прозпорядження міського голови від 08.10.2013 №266-р про що складено відповідні акти обстеження. Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризаціїї комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради.  Підготовлено на оприлюднення проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради: «Про передачу необоротних матеріальних активів». Підготовлена та направлена службова записка міському голові щодо відповідей на питання та пропозиції громадян міста Южноукраїнська, які були задані на відкритій зустрічі з міським головою 05.11.2013, що відносяться до компетенції управління. Розроблено проект листа для управлінь та відділів Южноукраїнської міської ради щодо перегляду змісту заходів до Програми соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнска на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.12.2012 № 778. Прийнято участь у складі комісії в інвентаризації у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. Розроблено проект протоколу наради міського голови щодо рейтингової оцінки за усіма напрямами діяльності міста Южноукраїнська серед міст Миколаївської області за підсумками січня – червня 2013 року. Розробляється проект розпорядження міського голови «Про створення робочої групи для розробки перспективного плану заходів щодо врегулювання проблемних питань та поетапності здійснення передачі об’єктів та мереж централізованого водопостачання, водовідведення та транспортування тепла від ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» у комунальну власність. Оновлена інформація щодо грантодавців. Підготовлена та відправлена на електронну адресу департамента економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА інформація на виконання доручення заступника голови – керівника апарату Рукоманова В.М. щодо виконання Програми Президента України «Україна для людей». Підготовлена та направлена інформація першому заступнику облдержадміністрації Ніколенку Г.Б. щодо стану інвестиційної діяльності. Опрацьовується проект протоколу засідання робочої групи із розгляду проектних пропозицій щодо участі виконавчих органів Южноукраїнської міської ради у Всеукраїнському та обласному конкурсах проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Розроблено проекти листів Надзвичайним та Повноважним послам в Україні з метою популяризації інвестиційної привабливості міста Южноукраїнська та залучення іноземних інвестицій. Направлено листи управлінням та відділам Южноукраїнської міської ради щодо залучення міжнародної технічної допомоги з метою сприяння реалізації в місті програм міжнародної технічної допомоги. Опрацьовується проект протоколу засідання балансової комісії з розгляду планів фондів оплати праці та фінансових планів підприємств комунальної форми власності за 9 місяців 2013 року.
 
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:
 
За період з 08.11.2013 –15.11.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 705,8 тис. грн., в тому числі до загального фонду 508,8 тис. грн., до спеціального фонду 154,0 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 85,6 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 57,3 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 2 309,1 тис. грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 1 967,2 тис. грн.. Також профінансовано 268,2 тис. грн. послуги банку, виконані роботи по поточному ремонту приміщень першого поверху адміністративної будівлі по б-р Цвіточний, 9; телекомунікаційні послуги; допомоги: на поховання, до Дня інваліда, на лікарські засоби хворим, що потребують процедур діалізу, інвалідам війни, сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, дітям сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, яким виповнилось 18 років; заміна вікон ДНЗ №6, черговий внесок по придбанню у комунальну власність об’єкта незавершеного будівництва «Дитяча лікарня», розробка проектно-кошторисної документації по капремонту дорожнього покриття по б-р Курчатова та по капремонту системи гарячого водопостачання у гуртожитку №8. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 73,7 тис. грн. на: поточний ремонт внутришньоквартальних пішохідних доріжок, капітальний ремонт ліфтів, допомога на дітей позбавлених батьківського піклування «гроші ходять за дитиною». До державного бюджету вилучено 197,3 тис. грн.
 
 
*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого стрільця 1 десан...

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...