Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

  Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням економічного розвитку  Южноукраїнської міської ради проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.01.2011 №47 «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів та затвердження Положень про місцеві податки і збори».

 
З метою приведення діючого  Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.01.2011 № 47 «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів та затвердження Положень про місцеві податки і збори», у відповідність до норм діючого законодавства України, а саме Податкового кодексу України виникла необхідність у розробці даного проекту рішення Южноукраїнської міської ради.
 
Підставою для розробки проекту регуляторного акту є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Податковий кодекс України.
 
Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 15.11.2013 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці  № 1, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 
 
З проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, за адресою: м. Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, тел. 2-11-24, 5-57-78.
 
Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня оприлюднення проекту на офіційному сайті міста  Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.
 
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, бул. Цвіточний, 9, тел. 2-11-24, факс 5-57-78. 

Читайте також

Перелік вакантних посад, які за інформацією роботодавців, наявні в м.Южноукраїнську станом на 13.05.2024:

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 13.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 13 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 26.04.2024 по 09.05.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі  44 257,1 тис. грн., із...