Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Представники міської влади завітали до родини Присяжнюків
AA

Представники міської влади завітали до родини Присяжнюків

 Напередодні відзначення Міжнародного дня інвалідів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад 12 листопада завітали до гостинної родини Присяжнюків, в якій виховується чудовий хлопчик Максимко. Сім’я поділилася своїми досягненнями та проблемами.

В свою чергу заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна розповіла про заходи, які плануються провести до  Міжнародного дня інвалідів, та зазначила, що пріоритетним завданням міської  влади є впровадження соціальних ініціативах Президента України «Діти – майбутнє України», створення умов для соціальної адаптації дітей з обмеженими фізичними можливостями. Так у вересні 2013 року відкрилося нове приміщення відділення  соціальної реабілітації дітей - інвалідів  територіального центру, планується  провести безоплатну передплату газети «Контакт», святкові заходи до новорічних свят та інше.

Гості побажали родині здоров’я, оптимізму та вручили солодкі подарунки.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...