Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | "Берегині" - 25 років
AA

"Берегині" - 25 років

 8 листопада у концертній залі ПК «Енергетик» відбувся святковий ювілейний концерт народного ансамблю української пісні «Берегиня». З нагоди 25- річчя ювілярів вітали представники виконавчих органів ради, керівник народного хору ветеранів, голова міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил, організації ветеранів України, представники Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно – освітньої роботи, керівництво плацу культури «Енергетик».

За високі творчі досягнення, вагомий внесок у розвиток народної творчості, з нагоди 25-річчя колективу, учасників народного ансамблю української пісні «Берегиня» нагороджено Подяками міського голови, грамотами управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та палацу культури "Енергетик".

У дарунок ювіляри отримували цінні подарунки, квіти та гарний настрій від творчих колективів з міста Южноукраїнська, Миколаєва. 

Глядачі, в свою чергу, отримали задоволення від концерту.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...