Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Змінено порядок приймання та видачі ліцензій
AA

Змінено порядок приймання та видачі ліцензій

         Южноукраїнська ОДПІ ГУ Міндоходів приймає документи на видачу ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.  

       Порядок приймання документів:

1.      Ліцензія видається на підставі заяви та документів, перелік яких визначено Законом 481, поданих суб’єктом господарської діяльності (особисто або через представника, або надіслані рекомендованим листом) до Центру обслуговування платників податків (далі ЦОПП) за місцем провадження суб’єктом господарювання торговельної діяльності

2.      Для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними  напоями до заяви додається довідка органу  доходів і зборів про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі.

3.      Документи, що є підставою для видачі ліцензії, подаються в одному примірнику в копіях, засвідчених нотаріально або органом, який видав оригінал документа. Та приймаються за описом, копія якого видається заявникові за підписом уповноваженої особи із зазначенням дати приймання документів.

4.      У разі подання суб’єктом господарювання документів до ЦОПП уповноважена особа здійснює прийом документів, перевіряє повноваження особи, яка підписала заяву, комплектність документів  та достовірність зазначеної у них інформації, здійснює їх реєстрацію у відповідних журналах, сторінки якого пронумеровані, прошнуровані і скріплені печаткою, та забезпечує передачу документів до структурного підрозділу Головного управління, до функцій якого належить здійснення загального діловодства протягом одного робочого дня  з моменту реєстрації (з урахуванням загального терміну розгляду документів, встановленого законодавством).                                

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...