Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міндоходи м.Южноукраїнська зібрало у жовтні майже 31 млн.грн. ЄСВ
AA

Міндоходи м.Южноукраїнська зібрало у жовтні майже 31 млн.грн. ЄСВ

  Южноукраїнська ОДПІ ГУ Міндоходів інформує, що зміна  адміністратора єдиного соціального внеску не принесла жодних незручностей платникам – за перший місяць адміністрування ЄСВ Южноукраїнською ОДПІ ГУ Міндоходів прийнято та оброблено  480 звітів, а надходження внеску склали майже 31 млн.грн.

   При цьому 465 звітів були надані платниками за допомогою систем електронного зв’язку. Аналітики Міндоходів в подальшому очікують сталого зростання питомої ваги електронних документів у загальному обсязі звітності з ЄСВ.

    Для зручності платників, що подавали звіт на папері, було продовжено робочий день фахівців Центру обслуговування платників  податків.  Фахівці ЦОПП намагалися уникнення черг, труднощів у поданні звітності, конфліктів та інших негативних наслідків від зміни  адміністратора ЄСВ.

    Всі кошти, які надійшли на рахунок Южноукраїнської ОДПІ ГУ Міндоходів, відкриті у головних управліннях Держказначейства. Були оперативно розподілені між фондами соціального страхування.

    Нагадаємо, що процедуру адміністрування ЄСВ на загальнообов’язкове державне  соціальне страхування Міністерство доходів і зборів України розпочало з 01.10.2013 р..  Саме з цього періоду суми нарахованого ЄСВ  підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України. Рахунки розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри».

     Звітність в електронному вигляді платники повинні надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України zvit@sta.gov.ua.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...