Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міндоходи м.Южноукраїнська зібрало у жовтні майже 31 млн.грн. ЄСВ
AA

Міндоходи м.Южноукраїнська зібрало у жовтні майже 31 млн.грн. ЄСВ

  Южноукраїнська ОДПІ ГУ Міндоходів інформує, що зміна  адміністратора єдиного соціального внеску не принесла жодних незручностей платникам – за перший місяць адміністрування ЄСВ Южноукраїнською ОДПІ ГУ Міндоходів прийнято та оброблено  480 звітів, а надходження внеску склали майже 31 млн.грн.

   При цьому 465 звітів були надані платниками за допомогою систем електронного зв’язку. Аналітики Міндоходів в подальшому очікують сталого зростання питомої ваги електронних документів у загальному обсязі звітності з ЄСВ.

    Для зручності платників, що подавали звіт на папері, було продовжено робочий день фахівців Центру обслуговування платників  податків.  Фахівці ЦОПП намагалися уникнення черг, труднощів у поданні звітності, конфліктів та інших негативних наслідків від зміни  адміністратора ЄСВ.

    Всі кошти, які надійшли на рахунок Южноукраїнської ОДПІ ГУ Міндоходів, відкриті у головних управліннях Держказначейства. Були оперативно розподілені між фондами соціального страхування.

    Нагадаємо, що процедуру адміністрування ЄСВ на загальнообов’язкове державне  соціальне страхування Міністерство доходів і зборів України розпочало з 01.10.2013 р..  Саме з цього періоду суми нарахованого ЄСВ  підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України. Рахунки розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри».

     Звітність в електронному вигляді платники повинні надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України zvit@sta.gov.ua.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...