Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Результати роботи діяльності Южноукраїнської ОДПІ ГУ Міндоходів за 10 місяців поточного року
AA

Результати роботи діяльності Южноукраїнської ОДПІ ГУ Міндоходів за 10 місяців поточного року

     За період з 01.01.2013 по 31.10.2013 року надійшло всього податків та зборів  - 149929,3 тис.грн. В порівнянні з минулим роком за аналогічний період надійшло 133216,8 тис.грн., або 112,5%. Міністерством доходів і зборів забезпечено адекватні макроекономічним показникам темпи надходжень податкових і митних платежів до місцевих бюджетів.

    Структура бюджетів територіальних громад залишається сталою – як і раніше, дві третини надходжень забезпечується за рахунок сплати податку на доходи з фізичних осіб. У 2013 році відрахування з доходів громадян склали  123342,1 тис.грн., що більше у порівнянні із минулим роком на 14682,2 тис.ргн. або 113,5%, при зростанні фонду оплати праці на 4.5%.

    Збільшення відрахувань з податку на доходи фізичних осіб вдалося досягнути, головним чином, за рахунок «детінізації» використання найманої праці та індивідуального підприємництва.

    Зокрема, за результатами заслуховування курівників підприємств – боржників на засіданнях комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати,  то погашено таку заборгованість.

    У приміщенні Южноукраїнської ОДПІ ГУ Міндоходів створено кабінет, що видає безкоштовно електронно-цифрові підписи ЕЦП (електронні ключі) для подачі звітності в індивідуальному порядку у електронній формі. Станом на 01.11.13 р.             

1600  платників податків подають звітність в електронному виді.

      Южноукраїнська ОДПІ щомісячно проводить тематичні зустрічі з платниками податків, семінари-практикуми, сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія», надаються консультації на особистих прийомах та по телефону, публікуються роз’яснення податкового законодавства на офіційному сайті органів влади м.Южноукраїнська.

     З початку року було проведено для платників податків семінарів та практикумів -82, надано консультації з питань оподаткування  всього – 3600 з початку року, в т.ч. під час зустрічі – 2580, по телефону 1020. Проведено  сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія» посадовими особами інспекції – 16 сеансів.

     З початку року підготовлено 115 матеріалів з питань податкового законодавства у друкованих ЗМІ. Розповсюджено 30 матеріалів друкованої продукції загальним накладом 400 примірників. Крім того, проведено 42 заходи з майбутніми платниками податків.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...