Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 04-10 листопада 2013 року
AA

Підсумки тижня: 04-10 листопада 2013 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору. Провели нараду по підготовці до перевірки інспекцією ДАБК. Змонтовані світильники на опорах вуличного освітлення по вул. Молодіжній. Ведуться роботи з благоустрою території та наладка системи. Виконано ремонт першого та другого під’їздів житлового будинку по вул. Миру, 16.

З 05.11.2013р. розпочато перевезення школярів на автобусному маршруті «МПЗ – АЄС – МПЗ». Перевезення буде здійснювати ПП Мельник кільцевим автобусом. Відправлення з «п’ятачка» о 15.05 год. щоденно  крім вихідних.

06.11.2013р. в м. Києві відбулася ХІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех-2013», в рамках якої проводився Всеукраїнський семінар з питань благоустрою населених пунктів «Благоустрій-2013», в якому прийняли участь спеціалісти УЖКГБ та отримали лист-подяку за 4-те місце у всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

06.11.2013 р. відбулася нарада щодо внесення змін до проекту з реконструкції гуртожитку №6.

08.11.2013 р. прийняли участь у нараді по створенню комунального підприємства «Абонентський відділ».

08.11.2013 р. провели нараду з питань погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення для населення.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 336 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів, 15; 16; б-р Шевченка, 12; пр. Леніна, 1. Силами КП ЖЕО виконано капітальний ремонт ліфтів за адресами пр. Леніна, 14 п.9 (за бюджетні кошти) і пр. Леніна, 4 п.1; вул. Миру, 10 п.1 (за кошти орендної плати). Технічне  обслуговування – 75 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 10 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 37 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 81 одиниця; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 47 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 12 ж/будинків (пр. Леніна, 19; 7; 24; вул. Дружби народів, 33; 46; 52; 56; вул. Енергобудівників, 3; 7;  б-р Курчатова, 3; пр. Комуністичний, 5; вул. Миру, 10); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 275 стояків. Виконано ремонт лавок в кількості 6-ти одиниць за адресами б-р Шевченка, 3; вул. Молодіжна, 11. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 18; пр. Леніна, 18; пр. Комуністичний, 8. Виготовлено і засклено віконну  раму в машинному приміщенні житлового будинку за адресою б-р Цвіточний, 8 п.2. Виконано ремонт  цоколю цементним розчином  в обсязі 9 м2 житлового будинку по вул. Дружби Народів, 18.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

04.11.13р. з 9-00 до 17-00  відбулося відключення теплопостачання житлових будинків по вул. Молодіжна 7, 7А, пр. Леніна, 24, 26  в зв'язку з проведенням робот КП ЖЕО.

05.11.13 р. усунений свищ трубопроводу гарячого  водопостачання в районі житлового будинку по бульвару Цвіточному, 16.

Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 6 засмічень  на каналізаційних мережах. Виконаний  поточний ремонт  обладнання теплорозподільчого пункту ТРП -8 (насоси гарячої води та циркуляції), ТРП-4А (насоси мережної води), каналізаційно-насосних станцій КНС-больничного комплексу та КНС-2 (насосні агрегати). Виконується капітальний ремонт на трубопроводах самострумного колектору господарчо-побутової каналізації по вул. Набережна Енергетиків та на напірному колекторі господарчо-побутової каналізації від каналізаційної насосної станції КНС-3 до стадіону „Олімп”, та від стадіону „Олімп” до УкрТатНафти. Для надійної та довгострокової експлуатації застосовується поліетиленовий трубопровід.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Встановлення лавочок по пр. Комуністичному—2шт. Встановлення стойок під дорожні знаки. Демонтаж дорожніх знаків для проведення ремонтних робіт. Обрізка арматури на пішохідних доріжках по б-ру Цвіт очному. Прибирання газонів, парка, скверів, уздовж доріг від листя, вантаження та вивіз листя (вул. Миру, вул. Комсомольська, пр. Леніна, вул. Дружби Народів, вул. Спортивна, вул. Паркова, Сквер№1, №2, пр. Комуністичний, вул. Енергобудівників, вул. Набережна Енергетиків,  б-р Курчатова, б-р Шевченко,  паркова зона «Олімп») – 104м3.

Ділянка озеленення:

посадка клумб по вул. Леніна (біля  магазину «Жемчужна»): ялівець  – 120шт, троянди—8шт, ромашки—8шт, юка—12шт. Штиковка троянд (вул. Миру) – 166м2; обрізка живоплоту (Сквер №2, б-р Курчатова); підпорка беріз (паркова зона «Олімп», б-р Цвіточний) – 13шт; вантаження та вивіз зеленої маси – 2 причепа; вантаження та вивіз сухих гілок дерев – 5 причепів; обрізка сухих гілок дерев (пр. Леніна, 2) – 32 дерева.

Энергоділянка:

обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп; переклад реле часу, згідно з графіком; регулювання реле часу; заміна ламп вуличного освітлення (пр. Комуністичний, вул. Дружби Народів, б-р Цвіточний,  пр. Леніна, Автовокзал)—14 шт. Встановлення світильників(Меморіальний комплекс)—4шт.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Проведено (обстежень) перевірок – 8. Оформлено приписів (попереджень) – 2. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 6. Проведено бесід – 18. Підготовлено пропозицій – 1.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 6 громадян. Участь у 7 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Надано методичну допомогу 5 об'єктам цивільного захисту міста. Підготовка та погодження проекту міської цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2017 роки. Проведення інвентаризації міської системи оповіщення. Проведено перевірку осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем їх мешкання. Проведено 1 засідання ради громадськості на ГПОП. Підготовка проекту для участі в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Підготовка плану проведення командно-штабних навчань служб цивільного захисту міста.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідані 40 сімей та 7 осіб. За карткою отримувача послуг надано 284 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 252; особам - 32.

04 листопада фахівці ЮМЦСССДМ розпочали проведення серії занять з елементами тренінгу в навчальних закладах міста до Міжнародного дня толерантності. Перше заняття «Дружба у колективі. Я і колектив» відбулося у 6-Б класі загальноосвітньої школи № 3.

06 листопада фахівець із соціальної роботи Центру провела заняття Школи відповідального батьківства, на якому йшла мова про любов до дитини.

08 листопада психологом Центру проведено індивідуальний прийом у консультаційному пункті ЮМЦСССДМ при пологовому відділенні ДЗ СМСЧ-2.

Управління освіти:

З 22.07.2013 ведуться роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.

З 23.09.2013 ведуться ремонтні роботи двох майстерень у ЮЗШ № 3.

З 04.11.2013 по 08.11.2013 проходять курси  підвищення кваліфікації вихователі ДНЗ.

06.11.2013 - Відбувся у смт. Врадіївці  півфінал  обласного турніру-заходу «Ерудити  професій». Від м. Южноукраїнська була команда учнів  МНВК «Веселий кухар». Відбувся обмін досвідом роботи ДНЗ м. Южноукраїнська та м. Вознесенська.

07.11.2013 - Проведено регіональну нараду з підготовки до ЗНО-2014.

08.11.2013 - Пройшли практичні заняття для вихователів  у ДНЗ 8 «Казка». Здійснено перевірку спільно з міським управлінням юстиції на тему: «Стан організації правової освіти у навчальному закладі» на базі ЮЗШ №2. Надано інформацію: у відділ забезпечення депутатської діяльності та зв'язків з громадськістю виконавчого комітету міської ради "Про відзначення Міжнародного дня боротьби проти фашизму, расизму та антисемітизму».

09.11.2013 - Проведено навчальний семінар-практикум «Арт-терапія дітей та підлітків» для практичних психологів та соціальних педагогів навчальних закладів. Учасники семінару отримали сертифікат про підтвердження участі в авторській програмі «Арт-терапія як ефективний метод психологічної допомоги» під керівництвом Подвальної Н.В. (м. Миколаїв).

Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 4 суб’єкти підприємницької діяльності, виявлено 1 порушення. Прийнято 12 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 20 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. Проведено спільний рейд з представниками цивільного захисту Держтехногенбезпеки,  ЖЕД №1 з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи серед самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, хто потребує соціальної підтримки, щодо попередження пожеж та загибелі протягом осіннє-зимового періоду. Обстежено 20 осіб, які отримали інформаційні листівки.  4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113  громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб з 01.11.13 проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».         

7 листопада заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад привітали з 95-річчям учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни Замуру Андрія Георгійовича.

7 листопада прийняли участь у конкурсіі «Волонтер року». Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.          

Служба у справах дітей:

Прийняли участь у 4 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  20 громадян на особистих прийомах. Підготовлений висновок про можливість усиновлення. Підготовлені 2 висновки про позбавлення батьківських прав. Підготовлені 3 проекти рішень виконавчого комітету. Обстежено 2 сім’ї , які опинилися в складних життєвих обставинах. Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету.

Відділ архітектури та містобудування:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 8. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 10. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень сесії – 0, проекти рішень виконавчого комітету – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 7 громадян.

7.11.2013 - Проведенно міжвідомчу комісію щодо можливості проведення перепланування квартири.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 28 листів; надано консультацій –15. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договори оренди земельної ділянки – 2, договір особистого  строкового сервітуту – 0, угода про розірвання договору сервітуту – 1. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету - 1 проект рішення.

Управління молоді, спорту та культури:

У комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей», «Міська бібліотека для дорослих» оформлено книжкові тематичні полиці до Дня пам’яті жертв голодомору. Підготовка заходів до 80-роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні. У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плавання. Відбулися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат 1996-1997, 1998-2000 років народження у місті Вознесенську. На базі відділення настільного тенісу комунального закладу «Дятячо-юнацька спортивна школа» відбулися змагання з настільного тенісу серед школярів. Відбувся Чемпіонат Миколаївської області з футболу серед юнаків 1998-1999, 2000-2001 років народження. Команда з міста Южноукраїнська приймала команду з міста Вознесенська. Відбувся Чемпіонат Миколаївської області серед ветеранів 35 років та старше. Команда з міста Южноукраїнська приймала команду з смт. Єланеця.

8 листопада відбувся Чемпіонат Миколаївської області серед юнаків 1998-1999, 2000-2001 років народження у смт. Єланець.

Проводяться роботи щодо проекту брендінгу міста Южноукраїнська.  Протягом тижня відділом молоді прийнято пакет документів від трьох сімей для присвоєння їм статусу багатодітних сімей. Привітання народного ансамблю української пісні «Берегиня» з нагоди 25-річчям колективу.

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 2 усних та 3 у телефонному режимі звернення від споживачів  з питань захисту їх прав. Проведено обстеження на ринку ТОВ «Титан» на предмет дотримання ними правил торгівлі на ринку.

05.11.2013 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста. На вимогу прокурора м. Южноукраїнська надана інформація щодо здійснення у січні-жовтні 2013 року закупівель товарів, робіт, послуг, відповідно до Закону України "Про здійснення державних закупівель" розпорядниками бюджетних коштів; щодо показників соціально-економічного розвитку  міста Южноукраїнська за січень-вересень 2013 року.

Винесено на розгляд та затверджено виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради фінансові плани та плани фонду оплати праці на 2013 рік КП ЖЕО, КП ТВКГ. Приймалась участь обстеженні вільного приміщення комунальної форми власності (підвал, блоку обслуговування по вул. Комсомольська, 3). Проведено засідання робочої групи із розгляду проектних пропозицій щодо участі виконавчих органів Южноукраїнської міської ради у Всеукраїнському та обласному конкурсах проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Проводились організаційно-правові заходи щодо обміну квартир та  придбання квартир для пільгової категорії громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Проведено засідання робочої наради при міському голові з питань створення дочірнього підприємства «Абонентський відділ» КП ТВКГ. Підготовлено та оприлюднені ряд проектів рішень Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету з питань реорганізації комунального підприємства «Південсервіс» та впорядкування майна, що знаходиться на балансі КП «Південсервіс».

Фінансове управління:

За період з 01.11.2013 –07.11.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 989,7 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 835,7 тис. грн., до спеціального фонду 154,0 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 367,6 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 2 407,8 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 3 165,0 тис. грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 175,9 тис. грн., оплату комунальних послуг в сумі 4,4 тис. грн. Також профінансовано 685,9 тис. грн. на: придбання бензину, публікацію оголошень в газеті міської ради «Контакт», медогляд водіїв, техогляд транспортних засобів, матеріальну допомогу на здійснення лікувальних заходів при онкологічному захворюванні, підтримку комунальної установи інформаційної агенції «Контакт», за виконані роботи по благоустрою міста, за виконані роботи по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г.Шевченко, капремонт приміщень першого поверху за адресою Цвіточний, 9, попередня оплата для придбання матеріалів для виконання робіт по модернізації обладнання КНС-2 та господарчо–побутового колектору від приймальної камери КНС-2 до КК-230 в 3 мікрорайоні. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 994,7 тис. грн. на: оплату праці, пільговий проїзд окремій категорії громадян, допомога на дітей, допомога на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу. До державного бюджету вилучено 1 339,6 тис. грн.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...