Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся конкурс «Волонтер року»
AA

Відбувся конкурс «Волонтер року»

 На виконання соціальних ініціатив Президента України з питань соціального захисту населення 6 листопада в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбувся конкурс «Волонтер року» під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної.

На розгляд конкурсного комітету були винесені роботи в номінаціях: «Кращий волонтер у сфері освіти та виховання»,  «Краща волонтерська  група».

Начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад ознайомила членів конкурсного комітету зі змістом конкурсних робіт. У номінації «Кращий волонтер у сфері освіти та виховання» роботи надали член волонтерської організації «Пенсіонер-пенсіонеру» Галина Пономарьова,  яка докладно розповіла про волонтерську роботу з молоддю, школярами та вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, участь у благодійних акціях та члени волонтерської організації Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 вчитель Надія Буц та її вихованці Катерина Горбачоваа  і Юлія Папушева, які  докладно виклали волонтерську роботу з людьми похилого віку, ветеранами та відпочиваючими відділення соціально-медичних послуг територіального центру,  участь у благодійних акціях.

У номінації «Краща волонтерська  група» роботу надав комітет здоров’я та милосердя учнівського самоврядування Южноукраїнського професійного машинобудівного ліцею, в якій зазначив свою діяльність в проведенні просвітницької роботи з профілактики здорового способу життя, допомоги будинкам сімейного типу, дітям-інвалідам, літнім людям, організації та проведенні благодійних акцій.

Члени конкурсного комітету вирішили направити роботи конкурсантів Галини Пономарьової,  Надії Буц, комітету здоров’я і милосердя учнівського самоврядування Южноукраїнського професійного машинобудівного ліцею для участі в обласному конкурсі «Волонтер року» та відзначити грошовим заохоченням учасників Южноукраїнського міського конкурсу «Волонтер року» до Міжнародного дня волонтерів.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...