Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Близько 29 млн. грн. єдиного соціального внеску надійшло від платників м.Южноукраїнська у жовтні місяці
AA

Близько 29 млн. грн. єдиного соціального внеску надійшло від платників м.Южноукраїнська у жовтні місяці

 Южноукраїнська ОДПІ ГУ Міндоходів у Миколаївській області повідомляє, що станом на 25 жовтня 2013 р. з початку даного місяця платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування перерахували до бюджету понад 29 млн. грн.

За цей період платники надали до органів Міндоходів більше 430 звітів про нараховані суми внеску, з них майже 420 надійшли по e-mail.

Електронний формат звітування економить платникам час та кошти. Адже в паперовому вигляді звітність потрібно подавати особисто лише до Центрів обслуговування платників податків, надіслана поштою вона не приймається.

Для дистанційного звітування платникам потрібно завантажити відповідне програмне забезпечення та безкоштовно отримати цифровий підпис в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів.

Нагадаємо, що звіт за жовтень про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язко

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...