Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відвідали мешканку міста, учасника війни Ленник Марію Федорівну та привітали з 90-річчям.
AA

Відвідали мешканку міста, учасника війни Ленник Марію Федорівну та привітали з 90-річчям.

              25 жовтня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна та представники Южноукраїнської міської газети «Контакт» відвідали мешканку міста, учасника війни Ленник Марію Федорівну та привітали з 90-річчям. 
             Під час розмови з ювіляркою Ярослава Олегівна зауважила, що на сучасному етапі розбудови правової держави в Україні, Президентом України В.Януковичем приділяється значна увага гарантіям соціального захисту ветеранів війни. Марія Федорівна щиро подякувала міській владі за підтримку ветеранів у нашому місті.
               Ювілярці вручили цінний подарунок та квіти.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...