Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відвідування та привітання з 90-річчям учасника війни Оплачко Євдокію Пантеліївну.
AA

Відвідування та привітання з 90-річчям учасника війни Оплачко Євдокію Пантеліївну.

          Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, заступник начальника управління – начальник відділу соціальних, інвалідних та пенсійних питань Неля Кучеренко та директор комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” Олена Богачова завітали до учасника війни Оплачко Євдокії Пантеліївни з нагоди 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та привітали з 90-річчям.
            Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна зауважила, що Президент України В. Янукович у соціальних ініціативах наголошує на покращеннях соціальних послуг та медичного обслуговування ветеранів. Євдокія Пантеліївна подякувала міську владу  за підтримку та увагу до одиноких осіб. 
           Євдокії Пантеліївні вручили цінний подарунок та квіти.
          Ювілярка досить довгий час знаходиться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” і отримує безкоштовні послуги. 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...