Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | З нагоди 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників представники влади завітали до інваліда Великої Вітчизняної війни ІІ групи Дроздова Миколи Петровича.
AA

З нагоди 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників представники влади завітали до інваліда Великої Вітчизняної війни ІІ групи Дроздова Миколи Петровича.

             З метою реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення та з нагоди 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна, заступник голови організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Галина Лобанова, представники міського телебачення завітали до інваліда Великої Вітчизняної війни ІІ групи Дроздова Миколи Петровича. 

            Ярослава Олегівна зауважила, що Президент України В. Янукович у нових соціальних ініціативах наголошує на реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення.
            Микола Петрович народився 13 квітня 1926 року в місті Таганрог. У 17-річному віці був призваний до лав Червоної Армії і до закінчення війни служив в авіації дальнього напрямку. Під час зустрічі Микола Петрович згадував свою молодість, важкі роки війни та радість Перемоги, дякував міській владі за ту увагу, яка приділяється ветеранам війни та надану соціальну підтримку.
           Ще не пройшло і року, як міський голова вручив ордер Миколі Петровичу на однокімнатну квартиру. Це була радісна і хвилююча мить для ветерана, про яку він згадує і понині, насолоджуючись життям в затишній, комфортній оселі. 
            Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна повідомила, що з нагоди річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників здійснена виплата щорічної матеріальної допомоги з міського та державного бюджетів по 300 грн.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...