Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 28 жовтня в місті Южноукраїнську відбувся урочистий мітинг, присвячений 69-ій річниці визволення України від фашистських загарбників.
AA

28 жовтня в місті Южноукраїнську відбувся урочистий мітинг, присвячений 69-ій річниці визволення України від фашистських загарбників.

              28 жовтня в місті Южноукраїнську відбулася зустріч з ветеранами міста присвячена 69-ій річниці визволення України від фашистських загарбників.
              Розпочалася зустріч виступом учениць Южноукраїнської загальноосвітньої школи ім. Захисників Вітчизни №1.
             Від імені міського голови Євгена Квасневського, депутатського корпусу та його виконавчого комітету ветеранів та жителів міста привітала секретар Южноукраїнської міської ради Галина Поліканіна. 
            Галина Поліканіна зауважила, що Президент України В. Янукович ставить першочергові завдання перед органами місцевої влади вирішення соціального та медичного захисту ветеранів. Від імені учнівської молоді зі словами вдячності звернулась до ветеранів голова учнівського муніципалітету Катерина Новгородська. 
             Голова міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил, організації ветеранів України Пономарьов Володимир Миколайович побажав ветеранам здоров'я та у такому ж складі зустрітись на святкуванні 70-ї річниці визволення нашого краю та всієї України від фашистських загарбників. Про скорботи війни розповіла учасниця бойових дій Пустовойт Євгенія Лаврентіївна.
               За давньою традицією, учасники поклали квіти пам'яті до меморіального комплексу воїнам - визволителям, а члени ради ветеранів - до пам’ятного знаку на скелі Пугач. 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...