Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося чергове заняття Школи відповідального батьківства за темою: «Час проведений разом».
AA

Відбулося чергове заняття Школи відповідального батьківства за темою: «Час проведений разом».

            23 жовтня відбулося чергове заняття Школи відповідального батьківства за темою: «Час проведений разом». Форма проведення заняття з елементами тренінгу допомагає активізувати батьків й налаштувати їх на співпрацю. Основною метою заняття було спонукати батьків до обговорення важливості та необхідності проведення часу разом з дітьми та сприяти формуванню умінь батьків вдало використовувати слова-заохочення у процесі виховання дітей. 
          Матусі із задоволенням взяли участь у обговоренні, ділилися своїм досвідом, дискутували один з одним й дійшли згоди, що через постійну зайнятість діти страждають від недостатньої уваги з боку батьків, навіть якщо ті щиро люблять своїх синів та дочок. 
              Задоволенні матері залишали приміщення, у якому проводилося заняття, продовжуючи ділитися своїми враженнями. Наступна зустріч з слухачами Школи відбудеться у листопаді.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...