Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У відділенні соціально-медичних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проведено бесіду для відпочиваючих відділення на тему «Як не стати жертвою аферистів»
AA

У відділенні соціально-медичних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проведено бесіду для відпочиваючих відділення на тему «Як не стати жертвою аферистів»

З метою реалізації завдань Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання та реалізації державної політики у сфері захисту населення 17 вересня 2013 року у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проведено бесіду для відпочиваючих відділення на тему «Як не стати жертвою аферистів».  

В заході прийняли участь заступник начальника Южноукраїнського міського управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області, начальник міліції громадської безпеки Олександр Лопушенко, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад, заступник директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Ольга Гурова, представники ЗМІ.  

В ході бесіди Олександр Лопушенко в цікавій та доступній формі розповів про різні форми афер, як розпізнати афериста і як себе поводити в екстремальній ситуації. Відпочивальники в свою чергу задавали питання та розповіли різні випадки з життя.    

Не залишилися без уваги питання соціального захисту, на які відповідала начальник управління Ельвіра Гехад. Присутні цікавилися як можна отримати матеріальну допомогу з міського бюджету, направлення на зубопротезування та інші.   

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...