Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Міжнародного дня захисту дітей
AA

До Міжнародного дня захисту дітей

31 травня до Міжнародного дня захисту дітей на Музейній площі фахівці Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували та провели акцію „Пузік–арт”, головними дійовими особами якої були вагітні жінки. Майбутні мами могли не лише вибрати і замовити малюнок, а й самі долучитися до його виконання. Малювати на животиках вагітних пощастило учням та випускникам Южноукраїнської школи мистецтв.

„Ми не тільки не втомилися, а й весело і корисно провели час! - ділилися своїми враженнями учасниці „Пузік-арту”, - ми спілкувалися та обмінювалися корисними порадами, жалкуємо лише про те, що тільки раз випала нагода стати учасницями такої незвичайної акції”. Такі акції сприяють шанобливому ставленню до вагітності, народженню дітей, зменшенню кількості абортів, вагітні жінки, як ніколи, відчули себе модними і красивими.

Метелики, сонечка, квіти, яблука, звірятка прикрашали округлі животики майбутніх мам, даруючи їм гарний настрій та спогади про вагітність – найщасливіший період у житті кожної жінки. Крім того, всі бажаючі мали можливість отримати малюнок на обличчі та відкритих частинах тіла. Особливе задоволення отримали діти, які вишикувались у чергу та з нетерпінням чекали уваги художників.

З початку року, у нашому місті у 163 родинах народилося 163 малюка: 95 хлопчиків і 68 дівчаток, а травневий  Лелека приніс нашим сім’ям  ще 31 немовля!

Колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує за допомогу у проведенні акції художникам Олені, Ірині, Катрусі, Валентині, Ользі,  які погодилися прийняти участь у заході, бажає їм натхнення, творчої наснаги, радості!

 

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Оголошено відбір на посаду «Інспектора відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»  ГУНП В Миколаївській області

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на інспекторів Служби освітньої безпеки&nbs...

Зустріч «Духмяний чай»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

  У Панкратівському бібліотечному пункті відбулася зустріч «Духмяний чай»,...