Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відкриття персональної виставки творів Марії Ачкасової «Пошуки буття»
AA

Відкриття персональної виставки творів Марії Ачкасової «Пошуки буття»

22 січня у виставковій залі музейного комплексу міста відбулося відкриття персональної виставки творів Марії Ачкасової «Пошуки буття». До уваги глядачів було представлено 6 робіт в мистецтві наскрізного візерунку на папері, за словами художниці,  саме ці роботи несуть глибокий сенс буття людства, а також роботи кераміки (медальєрного мистецтва),   на яких відображено найцікавіші міста нашої Країни (Софіївський собор, Києво-Печерська Лавра  ін.).

Митець характеризує свої твори так: «Серія робіт являє собою візуальне вираження досліджень та захоплень аутентичною культурою давніх цивілізацій, що існували на теренах сучасної України. Це вираження в зображеній формі творчих пошуків та роздумів про сутність поняття краси, душі, гармонії…»

Надзвичайно цікавим було те, що роботи потрібно було дивитися при штучному освітленні (скрізь світове обладнання), видає чудовий ефект! Це варто бачити на очі.

 Марія Ачкасова свої знання з розпису по склу, графіки, медальєрства, витинанки та інші передає молодшому поколінню, адже вона є завідуючою художнього відділу  «Дитячої школи мистецтв» Южноукраїнської міської ради.  

Тож побажаємо Марії і надалі утверджувати своє життєве кредо мовою художніх образів, нових експозицій і вдячної публіки. Дякуємо за збагачення людської душі.

Виставка триватиме до 10 лютого 2013 року, тож всіх охочих запрошуємо, ви не пожалкуєте!

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...