Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято Миколая в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»
AA

Свято Миколая в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»

19 грудня в комунальному закладі «Центр соціально – психологічної реабілітації  дітей Южноукраїнської міської ради» святкували День Святого Миколая .

Щиро вітала вихованців та гостей директор Центру Ярослава Мельник, а гостей було – повна зала. Всі прийшли, щоб привітати діток зі святом любові та милосердя.

Від імені виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради виступила з поздоровленнями  та врученням подарунків заступник міського голови Ярослава Нікітіна.

Багато гостей з різноманітними чисельними подарунками було з Южноукраїнської атомної електростанції: наставників та помічників в усьому. Адже за допомогою їхньої праці  та кураторства  за 2 роки полагоджено систему опалення, водопостачання. І у  домівці зараз затишно та тепло. Завдяки атомщікам діти щороку отримують повноцінний відпочинок на морі, їздять на різноманітні свята до Миколаєва! Молодь АЕС з її енергією, азартом, ідеями допомагає в придбанні необхідних  речей,   організації конкурсів, зокрема конкурсу графіті, всіляких розваг, а також  допомогла у проведенні Інтернету. Діти отримали велике задоволення від шоколадного фонтану, яке з захопленням згадують до сих пір.

 А скільки зробив для закладу Цех вентиляції і кондиціювання повітря. Разом, з їх ініціативи, організовано суботник, де своїми силами встановлено гірку, пофарбовано огорожу, закуплено та встановлено урни, а скільки зелені та дерев посадили разом з дітьми. Територія облагороджена тільки за їх допомоги. Спільна трудова діяльність прививає дітям любов до праці, бережливість.

Велику допомогу у виховній роботі, особливо з хлопчиками, надає військова частина 3044, яка направила на свято цілу делегацію на чолі з заступником  командира по виховній роботі Іваном Терещенко.

Багато теплих слів, подарунків та найяскравіший торт  були від Южноукраїнського міського відділу міліції, керівництво якого прийшло в Центр в повному складі. Кримінальна міліція у справах дітей нерозривно співпрацює з центром, активно допомагає виховними бесідами.

Прокуратуру міста  представляла Віта Денисенко, яка не залишає поза увагою  жодного свята в закладі.

Цікаві подарунки вручила вихованцям директор  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Алла Дизик .

Волонтери загальноосвітньої школи №4  також принесли багато подарунків.

Дитячі книжки, альбоми для малювання  та кольорові олівці надала господиня магазину «Кобзарь» Лариса Шеверьова.

Людина великої душі та розуміння, Анатолій Захаров, теж прийшов не з пустими руками, не зважаючи на те, що за його  допомоги та підтримки благодійно  завершено спальний блок для дітей дошкільного віку.

Розділила свято з дітьми і Тетяна Литкіна, за кошти якої, за підтримки міського голови та Російської православної Церкви, на території Центру будується капличка, де б дітки  могли прийти і помолитися Богу, попросити потаємного у ангела-охоронця.    

Прийшли привітати всіх зі Святом Настоятель Російської Православної Церкви Отець  Михайло, який подарував гобелен, на якому зображена Божа Матір, бо у кожної людини мати – це головне. Настоятель Української православної церкви Отець Віктор  подарував  кожному вихованцю духовні книжки. В ролі Святого Миколая представ Настоятель греко-католицької церкви Отець Ігор, який взяв участь у святковій виставі  та кожній дитині вручив солодощі .

Духовні наставники допомагають, щоб була сита та повна душа, а фізичному тілу дитини допомагає рости гарне повноцінне харчування! Успішний підприємець та  добросовісний керівник Валентина Фесенко важко утримувала пакети з подарунками. Жодне свято не обходиться без цієї  прекрасної людини. І в  цьому році дітки оздоровлювались на морі також завдяки їй.

На чолі з Головою спілки Ветеранів Пономарьовим Володимиром Миколайовичем прийшли на свято мудрі наставники, які, не зважаючи на свій вік, активно приймають участь у вихованні підростаючого покоління. І не зрозуміло було, хто більше радів: діти чи самі ветерани  від того веселого чимчикуючого до малят зайчика-попригунчика,  який був один із багатьох подарунків.

Після всіх привітань , вихованці закладу показали виставу «Чудотворець Миколай» та художні номери , які вони так старанно готували.

Начальник служби у справах дітей Наталя Горлова  подякувала всім присутнім за щиру увагу до вихованців закладу, теплі слова та подарунки, а  дітям побажала люблячих батьків, добрих родин, любові близьких та запропонувала всім на добру згадку сфотографуватись.

 

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Оголошено відбір на посаду «Інспектора відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»  ГУНП В Миколаївській області

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на інспекторів Служби освітньої безпеки&nbs...

Зустріч «Духмяний чай»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

  У Панкратівському бібліотечному пункті відбулася зустріч «Духмяний чай»,...