Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнській ОДПІ відбулась зустріч з суб’єктами підприємницької та господарської діяльності, а також членами громадської ради та профспілкою «Захист приватних підприємців»
AA

В Южноукраїнській ОДПІ відбулась зустріч з суб’єктами підприємницької та господарської діяльності, а також членами громадської ради та профспілкою «Захист приватних підприємців»

 10.12.2012 року в приміщенні  Южноукраїнської ОДПІ відбулась зустріч в.о. начальника ЮУ ОДПІ І.О. Жмуровського з суб’єктами підприємницької  та господарської діяльності, а також членами громадської ради та профспілкою «Захист приватних підприємців».

В ході зустрічі було доведено платникам податків, що на сайті ДПС України можна скористуватись новим сервісом «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», який дає можливість перевірити надійність свого бізнес- партнера за кодом ЄДРПОУ або його точної назви.  За допомогою сервісу «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку не анульовано. Електронна адреса  офіційного сайту  ДПС www.sts.gov.ua.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...