Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зустріч трудового колективу відділу Держкомзему у м. Южноукраїнськ та спеціалістів Южноукраїнського міського центру зайнятості.
AA

Зустріч трудового колективу відділу Держкомзему у м. Южноукраїнськ та спеціалістів Южноукраїнського міського центру зайнятості.

6 листопада 2012 року  в  приміщенні  відділу Держкомзему у м. Южноукраїнськ Миколаївської області відбулася  зустріч трудового колективу та спеціалістів Южноукраїнського міського центру зайнятості.  Це упереджувальний захід, спрямований на інформування осіб, які підлягають вивільненню з підприємств, про можливості служби зайнятості.  

В ході зустрічі спеціалісти центру зайнятості розповіли присутнім про порядок проведення вивільнення працівників, соціальні послуги, які надаються службою зайнятості населенню, права зареєстрованих безробітних на одержання матеріального забезпечення, стан ринку праці , звернули увагу присутніх на необхідності активізації власних зусиль щодо пошуку місця роботи , враховуючи реальний стан справ, ознайомили з можливістю  відкриття власної справи та одержання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...