Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Викиди шкідливих речовин підприємствами міста Южноукраїнська у січні–вересні 2012 року
AA

Викиди шкідливих речовин підприємствами міста Южноукраїнська у січні–вересні 2012 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–вересні 2012 року підприємствами, організаціями, установами, які мають стаціонарні джерела викидів забруднювальних речовин в атмосферне повітря та взяті на облік у галузі охорони атмосферного повітря, викинуто в атмосферу 14 тонн забруднювальних речовин, що на 18% менше, ніж за відповідний період 2011 року. Викиди забруднювальних речовин в атмосферне повітря в середньому одним підприємством міста складали 5 тонни.

Щільність викидів по місту Южноукраїнську у розрахунку на квадратний кілометр території складала 594 кг. По Миколаївській області цей показник склав 761 кг, у обласному центрі – 21934 кг.

Викиди шкідливих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел забруднення у розрахунку на одну особу населення міста складали менше 1 кг (у Первомайську 6 кг, Вознесенську 12 кг), в середньому по Миколаївській області 16 кг.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...