Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Головне управління юстиції у Миколаївській області оголошує конкурс з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги
AA

Головне управління юстиції у Миколаївській області оголошує конкурс з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги

ОГОЛОШЕННЯ  

З метою реалізації Розділу ІІІ Закону України «Про безоплатну правову допомогу», відповідно до постанови КМУ від 28 грудня 2011 р. N 1362 «Про затвердження Порядку і умов проведення конкурсу та вимог до професійного рівня адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги», розпорядчих документів Міністерства юстиції України, Головне управління юстиції у Миколаївській області оголошує конкурс з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають наступні документи: заяву, копію паспорта громадянина України, свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, трудової книжки, документів про освіту, документів,    що підтверджують кваліфікацію та спеціалізацію; коротке резюме та мотиваційний лист (до 500 слів), складені у довільній формі, рекомендації.

 Термін подачі документів: 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу, кінцевий строк подання заяви – 27 квітня 2012 року.  

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні відповідати таким вимогам щодо їх професійного рівня:

-наявність свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю; 

-знання нормативно-правових  актів у сфері захисту прав людини та порядку захисту таких прав;

-знання норм процесуального та матеріального права; 

-знання та дотримання Правил адвокатської етики;

-вміння складати процесуальні документи; 

-вміння працювати з правовими базами даних;

-володіння державною  мовою  (володіння  англійською  мовою та мовою     національних меншин, які у відповідній адміністративно-територіальній одиниці  становлять  значну  частку населення, є перевагою);

-практичний досвід  роботи  у  відповідній  галузі  права (є перевагою).  

Конкурс відбудеться в травні місяці в приміщенні Головного управління юстиції у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. 8 Березня, 107. 

За додатковою інформацією звертатися  за тел.: 47-66-15 – голова конкурсної комісії, заступник начальника управління Пернатій Єлизавета Іванівна, 47-64-21 – секретар конкурсної комісії, Шумовська Оксана Михайлівна. 

Заява та необхідні документи приймаються за  адресою: м. Миколаїв,  вул. 8 Березня, 107, каб. 103 або 108, а також до кожного територіального управління юстиції.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...