Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги гостей та мешканців міста!
AA

До уваги гостей та мешканців міста!

До уваги гостей та мешканців міста! 

У виставковій залі музейного комплексу міста «Козацької слави та військової техніки» проходить персональна виставка творів АЧКАСОВОЇ Марії Владиславівни «GRAPHIC DREAMS». Виставка триватиме до 9 квітня 2012 року.

15 березня у приміщенні музейного комплексу «Козацької слави та військової техніки» відбулось офіційне відкриття персональної  виставки творів талановитої южноукраїнської художниці Ачкасової Маріїї «GRAPHIC DREAMS». Автор презентувала гравюри по металу, ілюстрації, акварелі та, вперше, гравюрні металеві матриці.

Своєю творчістю Марія Владиславівна має на меті «культурний розвиток та духовне збагачення населення». Пояснюючи назву та суть виставки, автор говорить так: «GRAPHIC DREAMS» - це «Графічні сни», «Графічні мрії» - графічні картини, що передають красу, вихоплену уважним оком художника з буденності – те, що у снах має надзвичайний вигляд, пропущений крізь призму власного світобачення, кращі моменти життя, що стають мріями, і творчим натхненням…». На думку самої художниці, «перлиною» виставки є гравюрний триптих – «Корифеї українського національного театру», тема котрого «зачіпає цілий культурний пласт українського суспільства».

Отже, запрошуємо усіх поціновувачів та шанувальників мистецтва не пропустити свято краси у нашому місті, адже, говорячи словами Марії Ачкасової, «художник ділиться з глядачем своїми найкращими спогадами, які так дбайливо, так ніжно зберігає на полицях своєї пам’яті, не даючи зачерствіти своїй душі та душі глядача…» 


 

Наша адреса:

м. Южноукраїнськ, 55000

Музейний комплекс «Козацької слави та військової техніки»

Вул. Набережна Енергетиків, 12-а

Тел..: (05136) 2-12-71

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...