Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У ДНЗ №8 "Казка" проведено засідання авторської школи
AA

У ДНЗ №8 "Казка" проведено засідання авторської школи

 4 жовтня 2011 року у дошкільному навчальному закладі № 8 «Казка» було проведено засідання авторської школи на тему: «Розвиваємо соціальність дитини за Базовою програмою «Я у Світі», яка працює вже четвертий рік.
У засіданні прийняли участь методист методичного кабінету управління освіти Малахова Т.М., вихователі-методисти дошкільного навчального закладу № 8 «Казка» Омельченко Т.М., Петросян М.Р., соціальний педагог Мороз Г.П. і вихователі дошкільних навчальних закладів міста.
Вихователь-методист Омельченко Т.М. надала інформацію про те, що дитячий садок – це інститут соціалізації, який відповідає не тільки за здоров'я та підготовку дитини до школи, але має й інші функції, зокрема одна з основних — соціалізація дитини.
Соціальний педагог Мороз Г.П. розповіла про вікові зміни у взаєминах з однолітками та їх урахування у виховному процесі, а також про популярних та непопулярних дітей.
Керівник авторської школи вихователь Дряміна Л.В. провела цікавий захід: «Моделювання педагогічної ситуації (розбір методичних завдань)». Метою цього заходу було виконання практичних завдань щодо створення сприятливих умов для становлення соціальної компетентності дитини; розвиток в неї соціальних емоцій та мотивів; формування комунікативних вмінь; навчання розумінню інших та рахуванню з чужою точкою зору, бути справедливими, уникати конфліктів, агресивних проявів поведінки, виховуючи потребу в спілкуванні з однолітками. Вихователі із задоволенням виконували різні завдання, проявляючи свою активність, творчість, креативність, повагу один до одного. Засідання авторської школи як завжди пройшло цікаво і педагоги поповнили свої знання щодо соціалізації дитини в дошкільному закладі.
Методист методичного кабінету управління освіти Малахова Т.М. високо оцінила роботу керівника авторської школи, вихователів-методистів, соціального педагога та вихователів дошкільних навчальних закладів міста.




Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...