Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відділ статистики у місті Южноукраїнську інформує
AA

Відділ статистики у місті Южноукраїнську інформує

Реалізація промислової продукції
підприємствами міста Южноукраїнська
у січні–серпні 2011 року

За даними Головного управління статистики, підприємствами міста Южноукраїнська у січні–серпні 2011 року реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 1837,8 млн.грн. У порівнянні з січнем–серпнем 2010 року обсяг реалізованої промислової продукції збільшився на 8,8%. Питома вага продукції міста в загальнообласному обсязі реалізації становила 14,6%.
У розрахунку на одну особу населення міста обсяг реалізованої промислової продукції за січень–серпень 2011 року склав 45,8 тис.грн. (у Вознесенську – 6,3 тис.грн., Первомайську – 4,6 тис.грн.), в середньому по Миколаївській області – 10,6 тис.грн.

Прес-випуск
Діяльність підприємств сфери послуг
міста Южноукраїнська у січні–серпні 2011 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–серпні 2011 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 19 підприємств та 2 відокремлених підрозділи міста, на яких працювало 651 штатний працівник та 26 позаштатних.
Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) у січні–серпні 2011 року склав 35,2 млн.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям становила 19,7 млн.грн. (55,9%).
Значне місце в структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності займають послуги транспорту – 35,7%, операції з нерухомим майном − 35%, достатньо помітна питома вага санітарних послуг, прибирання сміття та знищення відходів (10,3%), послуг пошти та зв’язку – 9,8%. Значно меншу частку склали послуги підприємств, які надавали послуги з оренди машин та устаткування, прокат побутових виробів і предметів особистого вжитку (4,7%), у сфері інжинірингу, геології та геодезії (2,1%), проводили розслідування та забезпечували безпеку (1,2%).
У січні–серпні 2011 року на замовлення населення реалізовано послуг на 15,5 млн.грн., що складало 44,1% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам. У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 873 грн.
Про передачу основних засобів від комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на баланс комунальному підприємству «Південсервіс»
За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 255,7 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні–серпні 2011 року складала 135 грн.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...