Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Депутати Южноукраїнської міської ради прийняли активну участь у Всеукраїнській акції "Дай руку першокласнику!"
AA

Депутати Южноукраїнської міської ради прийняли активну участь у Всеукраїнській акції "Дай руку першокласнику!"

З метою створення сприятливих умов навчання першокласників, у 2011-2012  навчальному році розпочато Всеукраїнську акцію «Дай руку, першокласнику!».  Від ВП ЮУ АЕС та  Партії регіонів усі найменші школярі закладів освіти з нагоди Дня Знань отримали  подарунки. Державну символіку від політичних партій «Фронт змін» та ВО «Батьківщина»  на класних годинах було вручено представниками цих партій учням перших класів загальноосвітніх шкіл № 1,2 та гімназії № 1. З 13 по 16 вересня депутати Южноукраїнської міської ради відвідали школи міста та гімназію.  Обранці громади прийняли участь у «відкритих» уроках, привітали першокласників з початком першого в їх житті учбового року та з нагоди 20-річчя Незалежності України символічно подарували всім першочкам маленькі прапорці України.  Крім того , депутати від ПП «Фронт змін» вказаним закладам  вручили кулери для покращення питного режиму школярів. Також депутати побажали маленьким учням гарно вчиться, слухатись вчителів та кожному досягнути своєї мети в житті.

Управління освіти висловлює  щиру подяку усім, хто взяв   участь у акції та сподівається  на більш широке залучення громадськості до даного заходу.  


 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...