Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту -
AA

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту -

            Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що Южноукраїнською міською радою 02.06.2011 прийнято рішення №234 «Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 27.08.2010 №1359 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території  міста Южноукраїнська». Відповідно до цього рішення скасовано розділ ХІІ «Порядок надання  Дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення» Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території  міста Южноукраїнська.

            Зазначене рішення,  відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», є регуляторним актом.

            Це рішення розміщено з 07.06.2011 на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua, міській бібліотеці №1 та бібліотеці  ПК «Енергетик».

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...