Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 13 грудня відбулося засідання позачергової 41 сесії Южноукраїнської міської ради
AA

13 грудня відбулося засідання позачергової 41 сесії Южноукраїнської міської ради

13 грудня відбулося засідання позачергової 41 сесії Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Дениса КРАВЧЕНКА.

В роботі взяли участь 20 депутатів Южноукраїнської міської ради.

Депутати міської ради заслухали звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марії ДРОЗДОВОЇ. А от звіти інших заступників: Олексія МАЙБОРОДИ та Сергія ГОРНОСТАЯ вони почути не змогли, так як вищевказані особи перебувають на лікарняному. Тож, за пропозицією Анжели Савастру, підтриману одноголосно всіма присутніми депутатами, заступники мають прозвітувати невідкладно одразу після виходу на роботу.

Детально і прискіпливо обранці народу розглядали питання про внесення змін до бюджету 2023 року, що, зокрема, стосувалося виділення коштів КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» на придбання необхідного обладнання. Після тривалого обговорення було виділено -12 601 000 грн. До цього ж, голова профільної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Антоніна Мартинко озвучила протокольне доручення: надати директору КНП ЮМБЛ Сергію Лупову на розгляд депутатів комерційні пропозиції на придбання мамографу та іншого першочергово необхідного медичного обладнання.

Крім того, з метою налагодження ефективної співпраці, обміну досвідом затверджено Меморандум про партнерство та співпрацю між Южноукраїнською міською радою Миколаївської області та Звягельською міською радою Житомирської області.

Внесено доповнення до цільової програми захисту населення і територій Южноукраїнської  територіальної громади від надзвичайних ситуацій місцевого рівня на 2023-2027 роки та продовжено дію Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків до 2025 року.

З метою недопущення автоматичного введення інформації, у тому числі підписання електронної петиції, без участі громадянина внесено зміни до Положення про порядок розгляду електронних петицій, а саме: для подання або підтримання (підписання) електронної петиції на офіційному сайті Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів необхідно підтвердити свою особу, використовуючи кваліфікований електронний підпис.

Також міська рада затвердила Положення про управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, Положення про службу у справах дітей Южноукраїнської міської ради та Положення про управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради в новій редакції.

Депутати міської ради затвердили формулу розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначені вартості проведення поточного ремонту за рахунок коштів бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади.

Перелік підприємств, закладів, установ та організацій, що надають соціально важливі послуги населенню Южноукраїнської міської територіальної громади доповнено громадською організацією «Волонтери Побратими України».

Також, прийняті рішення  щодо передачі та  списання основних засобів та з питань приватизації. Всього прийнято 59 рішень міської ради.

Після завершення процедури голосування, Денис Кравченко вручив Подяки міського голови з нагоди Дня захисника України трьом депутатам, які захищають у складі ЗСУ цілісність України: Миколі Пелюху, Андрію Заренку та Олександру Стоянову.

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...