Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Обласний семінар з проблеми «Здоров`язберігаючі технології організації фізкультурно – оздоровчої роботи в дошкільному навчальному закладі»
AA

Обласний семінар з проблеми «Здоров`язберігаючі технології організації фізкультурно – оздоровчої роботи в дошкільному навчальному закладі»

З метою підвищення  фахового рівня  методистів ММК та РМК, сприяння  обміном досвіду педагогів, залучення до пошукової педагогічної  діяльності,  у м. Южноукраїнськ  12  квітня 2011 року на базі ДНЗ №8 «Казка»  відбувся   обласний семінар з проблеми  «Здоров`язберігаючі технології організації фізкультурно – оздоровчої роботи  в дошкільному навчальному закладі».

Захід пройшов відповідно  до плану роботи  Миколаївського  обласного управлінням фізичної культури і спорту та управління освіти Южноукраїнської міської ради.

            У роботі семінару  приймали  участь, головний спеціаліст Миколаївського  обласного  управління фізкультури і спорту МОН України Папкова О.В., методист  відділу дошкільної та початкової  освіти  Миколаївського  обласного   інституту  післядипломної  педагогічної освіти Вареник Т.І., завідуюча міським методичним кабінетом управління освіти  Маленька Л.М, методист  управління освіти  Малахова Т.М. завідуючий ДНЗ №8 Припутень Н.А.,  вихователь – методист  ДНЗ№8 Омельченко Т.М., медична сестра, ДНЗ №8 Трофімчук Г.І., фізкерівник ДНЗ №8 Шелест З.А., психолог ДНЗ №8 Мінєєва І.М.

Відкрила семінар  провідний спеціаліст  Миколаївського обласного управління фізкультури і спорту  Папкова О.В.

Завідуюча  міського  методичного   кабінету управління освіти,   Маленька Л.М. привітала учасників семінару та  поділилася   досягненнями  освітян  Южноукраїнська.

Методист управління освіти Малахова Т.М. презентувала досвід  роботи   дошкілля  Южноукраїнська.

Завідуюча ДНЗ №8 «Казка» Припутень Н.А поділилася досвідом роботи закладу та   запросила гостей  для перегляду   відкритих  заходів: в басейні – заняття з плавання на тему: «Малюки-рятівники» (інструктор з фізкультури Полякова Т.М.), в спортивному залі – інтегроване заняття з фізичної культури, ознайомлення з навколишнім, природи і музики на тему: «Подорож за скарбами здоров’я» продемонструвала  інструктор з фізичної культури Шелест З.А.).

            У роботі  «Круглого  столу»  взяли участь: головний спеціаліст МОУФіС   Папкова О.В., методист  відділу дошкільної та початкової  освіти  Миколаївського  обласного   інституту  післядипломної  педагогічної освіти Вареник Т.І. та  працівники ДНЗ № 8 «Казка»: завідуюча Припутень Н.А, методист Омельченко Т.М., старша медсестра Трофімчук Г.І., практичний психолог Мінєєва І.М. та інструктор з фізичної культури Шелест З.А.

            Учасники  семінару   обмінялися   думками на « Круглому столі» та висловили  свої враження від проведеного заходу.  Гості були вражені рівнем роботи  педагогічного  колективу ДНЗ №8 «Казка»  та  досягненнями  ДНЗ  міста з  даного питання.

Захід  пройшов вдало та досяг  позитивної завершеності  завдяки злагодженій роботі організаторів та   учасників семінару.

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...