Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг Кривоозерського району у січні–серпні 2010 року
AA

Діяльність підприємств сфери послуг Кривоозерського району у січні–серпні 2010 року

За даними відділу статистики у Кривоозерському районі обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) за січень–серпень 2010 року складав 714,2 тис.грн., у тому числі реалізовано населенню 654,2 тис.грн (що становило 91,6% загального обсягу).
У структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності найбільшу питому вагу складали послуги підприємств по операціях нерухомого майна – 60,6%. На підприємства, які здійснюють діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії припадає 33,9%; послуги у сфері права, бухгалтерського обліку та аудиту, консультування з питань комерційної діяльності та управління – 2%, послуги у сфері охорони здоров’я людини – 2,9% та послуги транспорту – 0,6%.
За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 136,9 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні–серпні 2010 року складала 5,1 грн.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...