Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Надання субсидій населенню міста Южноукраїнська у січні–березні 2010 року
AA

Надання субсидій населенню міста Южноукраїнська у січні–березні 2010 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–березні 2010 року звернулись 12 сімей, що втричі більше, ніж у січні–березні 2009 року. Призначено субсидії 14 сім’ям (дві сім’ї звернулись у 2009 році). Кількість сімей, яким призначено субсидії, порівняно з відповідним періодом минулого року зросла у 4,7 раза.

Загальна сума призначених субсидій з початку року складала 0,8 тис.грн. Середній розмір призначеної субсидії на відшкодування оплати житлово-комунальних послуг на одну сім’ю у березні 2010 року склав 33,3 гривень.

У березні 2010 року субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг отримувала 21 сім’я, що на 12 сімей більше, ніж у березні 2009 року.

Для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу та твердого палива з початку року не звернулась жодна сім’я.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...