Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Семінар-практикум для вихователів груп раннього віку в дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка»
AA

Семінар-практикум для вихователів груп раннього віку в дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка»

 

 

В дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка», 31 березня відбувся семінар-практикум для вихователів груп раннього віку.

На якому розглядалося питання  «Використання ігрових прийомів та нетрадиційних технік зображення предметів навколишнього світу у роботі з дітьми раннього віку».

   Керівник методичного об’єднання вихователів груп раннього віку, Макогонюк Олена Андріївна, змістовно розкрила питання  семінару в інформаційному повідомленні. А вихователь І молодшої «Б» групи, Краснікова Наталя Миколаївна, провела відкритий показ інтегрованого заняття з розвитку мовлення та малювання з використанням нетрадиційних технік та ігрових прийомів «Вийди, вийди, Сонечко» зі своїми маленькими вихованцями. Слухачі семінару активно обговорили захід, обмінялися своїми думками та досвідом роботи з данної теми.

   Методист УБОіН, Малахова Т.М., підвела підсумок роботи  методичного об’єднання та надала методичні рекомендації слухачам  й керівнику семінару-практикуму.

 

 

 

Читайте також

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, прав національних меншин

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

22.07.2024 відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони...

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 22.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перелік...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 22.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 22 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, матроса 36-ї окремої бриг...