Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні 2010 року
AA

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні 2010 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні 2010 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 24 підприємства та 2 відокремлених підрозділи міста, на яких працювало 416 штатних працівників та 23 позаштатних.

Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) у січні 2010 року склав 1,9 млн.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям становила 1,3 млн. грн. (68,5%). Темп зменшення обсягу реалізованих послуг у січні 2010 року порівняно з відповідним періодом минулого року (у фактичних цінах) становив 91,8%.

У структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності найбільшу питому вагу складали послуги транспорту – 40,8%. Послуги пошти та зв’язку – 21,4%;. на підприємства, які здійснюють операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг, надання послуг підприємцям припадає 19,4%; санітарні послуги, прибирання сміття та знищення відходів – 17,7%; послуги у сфері освіти – 0,7%.

У січні 2010 року на замовлення населення реалізовано послуг на 0,6 млн.грн., що складало 31,5% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам. У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 48 грн., проти 52 грн. у січні 2009 року.

За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 16,9 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні 2010 року складала 107 грн.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...