Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання громадської ради при міському голові
AA

Засідання громадської ради при міському голові

25 лютого 2009 року о 16.30 в залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулось засідання громадської ради при міському голові. На засіданні розглядалось питання системи використання коштів міського бюджету на соціальний захист населення.
На засіданні громадської ради були присутні начальник та заступник начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради, які надали порівняльний аналіз використання коштів міського бюджету в 2006-2008 роках; аналіз виконання міських програм з питань соціального захисту населення за ці роки; ознайомили присутніх з міською Програмою «Турбота» на 2009-2012 роки за основними напрямками; з порядком фінансування пільг та соціальної допомоги з міського бюджету; з основними проблемами в вирішенні питань надання соціальних послуг; з організацією волонтерського руху в місті, та інш. Членів громадської ради цікавили такі проблеми з даного питання: чи можливий відпочинок інвалідів в профілакторії «Іскра», надання іншого приміщення соціально-реабілітаційному центру для дітей-інвалідів, щодо пільгової підписки на газету міської ради «Контакт», організації гарячого харчування для малозабезпечених осіб, та інші.
За результатами засідання членами громадської ради міському голові надано ряд рекомендацій щодо використання коштів міського бюджету на соціальний захист населення.

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Оголошено відбір на посаду «Інспектора відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»  ГУНП В Миколаївській області

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на інспекторів Служби освітньої безпеки&nbs...

Зустріч «Духмяний чай»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

  У Панкратівському бібліотечному пункті відбулася зустріч «Духмяний чай»,...