AA

Про виконання витягу з протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 14 березня 2020 року  № 5

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “ 20 ”  03. 2020    №   68-р

 

Про виконання витягу з протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 14 березня 2020 року № 5

 

Керуючись  п.п.1, 20 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. З метою недопущення  можливих порушень  у роботі відокремленого підрозділу "Южно-Українська АЕС" державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" (далі - ВП ЮУ АЕС), в упередження розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV,  обмежити  виїзд  та в'їзд населення з міста та до міста Южноукраїнська.

2. По периметру в'їздів до міста Южноукраїнська   встановити турнікети (щити з об'явами), на виконання зазначеного у витязі з протоколу засідання Кабінету Міністрів України  від 14 березня 2020 року № 5. Один в'їзд  (від АЗС) закрити залізобетонними блоками.

3. На виїздах і по місту здійснюється автомобільне  та пішохідне патрулювання нарядами місцевої поліції, де перевіряється обмеження по в'їзду та виїзду населення з  міста Южноукраїнська.

4. Звернути увагу мешканців Южноукраїнська на необхідність виконання рішення Уряду України з окремих питань, копія додається.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження  покласти на   заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха  М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                   В.К.Пароконний

Читайте також