AA

Про надання дозволу добровільному товариству власників особистого транспорту «Восход» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розміщено гаражні бокси за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2019  № _________

__________сесії __________скликання

Про надання дозволу добровільному товариству власників

особистого транспорту «Восход» на розробку технічної

документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розміщено

гаражні бокси за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 122 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги державний акт на право постійного користування землею від 28.05.1997 серія ІІ-МК № 002149 та розглянувши заяву керівника добровільного товариства власників особистого транспорту «Восход» Дубини В.Л. від 26.11.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл добровільному товариству власників особистого транспорту «Восход» на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,91 га, за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область, яка перебуває у постійному користуванні товариства на підставі державного акта на право постійного користування  землею від 28.05.1997 серія ІІ-МК № 002149, на якій розміщено гаражі бокси.
  2. Добровільному товариству власників особистого транспорту «Восход» виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.
  3.  Добровільному товариству власників особистого транспорту «Восход» подати Южноукраїнській міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

Майстренко

5-51-90

Читайте також