AA

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 263 громадянці України Бедринець Ользі Миколаївні у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___ ” ______ 2019   № __________

__________сесії __________скликання

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки № 263 громадянці України Бедринець Ользі Миколаївні у власність

для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель

і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової

забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 26.12.2013 № 1153 «Про надання згоди громадянці України Бедринець Ользі Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 263 у власність під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 263 громадянці України Бедринець Ользі Миколаївні у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області, розроблений сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Ріною Вікторівною, беручи до уваги заяву (клопотання) громадянки України Бедринець О.М. від 29.11.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 263 громадянці України Бедринець Ользі Миколаївні у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області.
  2. Надати громадянці України Бедринець Ользі  Миколаївні у власність земельну  ділянку кадастровий  номер:  4810800000:01:001:0004  для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста, загальною площею – 0.1000 га із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

Міський голова                                                                             В.К Пароконний

Майстренко

5-51-69

Читайте також