AA

Про надання дозволу комунальному підприємству «Служба комунального господарства» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування гаражних боксів, які знаходяться у комунальній зоні міста Южноукраїнська Миколаївської області

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “______” ___________2019   № _______

_________ сесії ________ скликання

 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Служба комунального господарства» на розробку
проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення 
та обслуговування гаражних боксів, які знаходяться у комунальній зоні міста Южноукраїнська
Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву директора комунального підприємства «Служба комунального господарства»   Вакаря Є.Б. від 05.11.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Служба комунального господарства» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування гаражних боксів, які знаходяться у комунальній зоні міста Южноукраїнська Миколаївської області, орієнтовною загальною площею – 0,1754 га, із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

2. Комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) виготовити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) подати на розгляд та затвердження проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                           В.К. Пароконний

 

 

Майстренко    

5-51-69

 

Читайте також