AA

Про внесення змін до заходів міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 № 926

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «       »             2019  №                                       

____сесії _____скликання  

 

Про внесення змін до заходів міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки,
затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 № 926

 

Керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, пп. 1 п. «а» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», з метою вдосконалення та посилення рівня соціального захисту населення, покращення умов життя вразливих та соціально незахищених категорій громадян шляхом їх соціальної підтримки, підвищення якості та ефективності надання адресної допомоги і соціальних послуг, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до заходів міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 № 926, а саме:

1.1. Пункт 1.13 «Забезпечення пільгового зубопротезування ветеранів війни та праці, непрацюючих осіб з інвалідністю» розділу 1 «Соціальна та матеріальна підтримка малозахищених верств населення» викласти у новій редакції:

«1.13. Забезпечення пільгового зубопротезування пільгових категорій громадян»;

1.2. Підпункт 3.1.10 «Часткове відшкодування витрат особам з інвалідністю І групи, стомованим особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю для придбання технічних та інших засобів реабілітації, виробів медичного призначення» пункту 3.1 «Соціально-медичне обслуговування осіб з обмеженими фізичними можливостями, психічними захворюваннями та розумовою відсталістю» розділу 3 «Соціальний захист осіб з обмеженими фізичними можливостями» викласти у новій редакції:

«3.1.10. Часткове відшкодування витрат особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю для придбання технічних та інших засобів реабілітації, виробів медичного призначення»;

1.3. Вилучити підпункт 3.1.13 «Надання матеріальної допомоги на лікарські засоби при амбулаторному лікуванні хворих, які потребують проведення процедури гемодіалізу» пункту 3.1 «Соціально-медичне обслуговування осіб з обмеженими фізичними можливостями, психічними захворюваннями та розумовою відсталістю» розділу 3 «Соціальний захист осіб з обмеженими фізичними можливостями».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

 

Гехад Е.Е.

5-50-56

Читайте також