AA

Про призначення стипендій міського голови учням навчальних закладів міста Южноукраїнська за результатами 2018-2019 навчального року

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “___26___” ___06__ 2019   №  116-р

 

Про призначення стипендій міського голови учням навчальних закладів
міста Южноукраїнська за результатами 2018-2019 навчального року

 

Керуючись  п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до Закону України  «Про загальну середню освіту», на виконання міської Програми розвитку освіти в м. Южноукраїнську на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 30.07.2015  №1573, розпорядження міського голови від 20.10.2006  №202-р «Про затвердження Положення про стипендію міського голови» та з метою заохочення обдарованої учнівської молоді: 

 

1. Призначити стипендію міського голови в розмірі 1000 грн. (одна тисяча гривень 00 коп.) учням загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів освіти за результатами 2018-2019 навчального року (список додається).

2. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) забезпечити вчасну виплату стипендії міського голови учням загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів освіти міста Южноукраїнська за результатами 2018-2019 навчального року з 01.07.2019 року.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Кольчака О.М  

 

 

Міський голова                                                                             В.К. Пароконний    

 

 

Сінчук

5-92-97

 


Додаток

до розпорядження  міського голови

від «_26_»___06__2019 №_116-р___

Список

учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів освіти на призначення стипендії міського голови за результатами 2018-2019 навчального року

 

№ з/п

Прізвище ім’я та по-батькові учня

Заклад,клас

Досягнення  учнів

1

Єфімчук Кристіна Едуардівна

Южноукраїнська гімназія   №1,

7(11) В клас

 

Призер міських  предметних олімпіад з української мови. Призер гімназійної  науково – практичної конференції «Сучасна молодь:пошук, творчість, креативність», на якій  представила роботу «Імідж сучасної людини». Активна учасниця громадського життя гімназії, президент учнівського самоврядування «Веселка», має високі досягнення у спорті, член міського учнівського муніципалітету  .

2

Беляк Віталій Миколайович

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  №1

імені Захисників Вітчизни,

 11 - А  клас

Активний учасник і призер шкільних, міських та учасник предметних олімпіад. Учасник конкурсу проектів «Від лідера школи  -  до лідера міста», шкільного товариства «Ерудит» . Бере активну участь у житті класу та школи.   Користується повагою та авторитетом серед однолітків.

3

Шкурупій

Віталій

Віталійович

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  №2,

11-Б клас

Переможець другого етапу олімпіад з хімії, біології, фізики, математики - І місце, ІІІ місце з історії. Посів ІІ місце з хімії,   ІІІ місце з математики на ІІІ етапі предметних олімпіад. Бере активну участь у громадському житті школи та класу, активний член учнівського самоврядування та культурно - масових заходів. Користується повагою та авторитетом серед вчителів та однокласників.

4

Ретюнських

Антон

Романович

 

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів   №3,

11-А клас

Переможець шкільних, міських, обласних  предметних олімпіад. І місце з інормаційних технологій, ІІ місце з географії,  ІІІ місця з історії та  інформатики  на другому етапі Всеукраїнських предметних олімпіад.  Антон займається спортом. Має багато нагород за спортивні досягнення на рівні міста, області , України та за її межами.

5

Кудряшов

Кирило

Леонідович

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  №4,

11 -А клас

 

Переможець міських олімпіад з історії – І місце, географії – ІІ місце. Член учнівського самоврядування,  активний учасник життя класу та школи. У командних змаганнях «Козацький гард»- І місце. Бере участь у спортивних змаганнях з  футболу та баскетболу, шахів, легкої атлетики. Серед однокласників користується повагою.

6

Сидорченко

Валерія Андріївна

Центр дитячої та юнацької творчості, вихованка гуртка «Естрадний танець»  

 

 Вихованка гуртка спортивного  танцю  з 2012 року. Цілеспрямована та наполеглива, завдяки чому досягла високого рівня майстерності в хореографії та акробатиці. Має багату фантазію, добре розвинутий музичний слух та  відчуття ритму. У 2018-2019 навчальному році стала переможцем Міжнародних фестивалів: «Золотий лелека» - І місце, «Чайка» - сольне І місце та ІІ колективне, І місце у Міжнародному фестивалі – конкурсі «Свято талантів».  У Всеукраїнських конкурсах «ЧІК» - І місце, «Кришталевий фонтан» – ІІ місце, «Квітнева феєрія»  - ІІ місце, переможець та лауреат інших  конкурсів  міського та обласного рівня.

7

Синявська Марина

Олександрівна

Станція юних техніків вихованка гуртка  «Технічний дизайн», та «Художня кераміка» 

З 2013 року займається в гуртках СЮТ. Володіє вміннями і навичками роботи з різними матеріалами й інструментами, прийомами виготовлення різноманітних моделей та саморобок з використанням різних  технологічних операцій. У 2018 році взяла участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» де посіла ІІ місце.  Стала переможцем міського конкурсу «Атом kids», отримавши перше та друге місця, член філії СЮТ Центру інноваційного розвитку  «Від лідера школи- до лідера міста»

 

 

    Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради           О.М. Кольчак

 

 

 

Читайте також