AA

Про укладання договору про надання правової допомоги

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “______” __________ 2019   №  _____                                                                     

_________сесії __________скликання                                                    

 

Про укладання договору про надання правової допомоги

 

Керуючись  ст.ст.25, 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи нагальну необхідність налагодження та оптимізації роботи Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету, в зв’язку з необхідністю отримання правової допомоги адвоката,  з метою впровадження порядку здійснення представництва органів державної влади  та органів місцевого  самоврядування в судах, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на укладання договору про надання правової допомоги з адвокатським бюро «Борисенко О.В.».

2. Погодити  проект договору про надання правової допомоги з адвокатським бюро «Борисенко О.В.» (додається).

3. Доручити міському голові Пароконному В.К. укласти договір про надання правової допомоги з адвокатським бюро «Борисенко О.В.».

4. Уповноважити міського голову Пароконного В.К.  видавати довіреності адвокатському бюро «Борисенко О.В.» в особі Борисенко Олени Вікторівни на представництво прав та інтересів Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів у судових, правоохоронних та інших органах, установах, організаціях всіх форм власності.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової  допомоги та інших питань (Рибакова)

 

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

Читайте також