AA

Про припинення діяльності Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_____” _________ 2019  №  ____                                                    

_________сесії ________скликання                     

 

Про припинення діяльності Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

 

Керуючись ст.ст. 26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Припинити діяльність Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (код ЄДРПОУ 25936659), який знаходиться за адресою Миколаївська обл. м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 23 шляхом його ліквідації.

2. Доручити міському голові створити комісію з припинення діяльності  Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради та затвердити її персональний склад.

3. Комісії з припинення діяльності департаменту в порядку, передбаченому чинним законодавством України, здійснити заходи щодо припинення та в установлені чинним законодавством строки подати на затвердження Южноукраїнській міській раді ліквідаційний баланс.

4. Встановити строк для заяви претензій кредиторами – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи. Кожна окрема вимога кредитора, зокрема щодо сплати податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, страхових коштів до Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування, розглядається, після чого приймається відповідне рішення, яке надсилається кредитору не пізніше тридцяти днів з дня отримання юридичною особою, що припиняється, відповідної вимоги кредитора.

5. Створити:

5.1. Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради;

5.2. Управління капітального будівництва Южноукраїнської міської ради.

6.Затвердити:

6.1. Положення Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради (Додаток 1);

6.2. Положення Управління капітального будівництва Южноукраїнської міської ради (Додаток 2).

7. Внести зміни до рішення Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018р. №1286 «Про внесення змін до структури та чисельності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.08.2017 № 832», а саме, в  пп. 4.2 додатку 3 замінити Департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради на Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради та Управління капітального будівництва Южноукраїнської міської ради.

8.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Міський голова                                                       В.К.Пароконний

 

 

Читайте також