AA

Про уточнення тимчасового перерозподілу функціональних повноважень

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “_21__” ___03_____ 2019    №  __50-р_____

 

Про уточнення тимчасового перерозподілу
функціональних повноважень

 

В роботі виконавчих органів  Южноукраїнської міської ради виникли вагомі та поточні підстави для уточнення тимчасового перерозподілу функціональних повноважень, що зокрема  передбачено п.8 розпорядження міського голови від 25.02.2019 №31-р та що потребує внесення уточнень у внутрішньо-організаційне розпорядження міського голови від 25.02.2019  №32-р.

Керуючись пп. 19, 20 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. З функціональних обов’язків керуючого справами виконавчого комітету міської ради вилучити позицію щодо координації роботи організаційно-контрольного відділу апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету ( далі - ОКВ).

2. Координацію роботи організаційно-контрольного відділу апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету віднести до обов’язків міського голови, в його відсутність - до аналогічних обов’язків заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Кольчака О.М.

3. У випадках відсутності на роботі міського голови та його заступника, за обов’язком до п.2 цього розпорядження, повноваження координації роботи організаційно-контрольного відділу апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету відносити до обов’язків першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяци Г.Ф.

4. Начальнику організаційно-контрольного відділу апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету Глуницькій І.В. з 21.03.2019 забезпечити додатковий контроль та якість за виконанням резолюцій і завдань, які викладено в тих чи інших документах та проходять реєстрацію у відділі ОКВ з деталізацією цієї роботи за окремим дорученням.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                            В.К. Пароконний

 

 

 

   

 

Читайте також